Ads Top

Survivor Trailer 9/3: Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ξεσπάει σε κλάματα - «Είμαι πάρα πολύ πιεσμένος εδώ πέρα...»


Λυγίζει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.. Η δημόσια καταγγελία του μπροστά στην κάμερα.. Όλα όσα λέει στο σημερινό επεισόδιο, όλα όσα θα γίνουν...

Χαμός αναμένεται να γίνει σε ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς όπως βλέπουμε στο σημερινό trailer ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ξεσπά σε κλάματα και δηλώνει πως νιώθει πάρα πολύ πιεσμένος! 




Την ίδια ώρα, το Twitter «θάβει» Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor, ο παίκτης δηλώνει με απορία πως δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και του φέρονται έτσι, καθώς είναι μόνο τρεις εβδομάδες στο παιχνίδι. 

Μάλιστα, θεωρεί ότι μπορεί να έχει σχέση και με το γεγονός ότι τον ενοχλεί το λέει ανοιχτά και δεν το κρύβει κάτω από το χαλί.

Περίεργη μέρα φαίνεται πως θα είναι η αποψινή στο Survivor All Star, καθώς οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα βρεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. 



Βέβαια, αν είστε από τους βιαστικούς και δεν μπορείτε να περιμένετε το επεισόδιο, μπορείτε να δείτε ποιος αποχωρεί σήμερα εδώ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.