Ads Top

Survivor Spoiler 4/3: Βόμβα! Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί οικειοθελώς


Ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στο Survivor, ένας παίκτης φαβορί και για νικητής αποχωρεί οικειοθελώς..

Οικειοθελείς αποχωρήσεις δεν είχαμε ως τώρα στο Survivor All Star. Για την ακρίβεια, μόνο η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν που έφυγε ηθελημένα από το Survivor. Τελικά έχουμε έναν ακόμα παίκτη ο οποίος θα φύγει μόνος του από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Μικρή παρένθεση. Βάζω και σοκ στον τίτλο τρομάρα του. ΣΟΚ είναι αυτά που ζούμε και ακούμε αυτές τις μέρες. Δεν άντεξα με τα όσα άκουσα στο ξέπλυμα Μητσοτάκη από τον Μάνεση. Δεν το πολιτικοποιώ. Για μένα ίδιοι είναι. Όλοι. Απλά δεν άντεξα. Αλλά επειδή έβαλα τον τίτλο ΣΟΚ… έτσι για να εξηγούμαστε.



Σκάει βόμβα αποχώρησης. Δεν γνωρίζαμε ποιος είναι ο παίκτης που ετοιμάζει βαλίτσες και επιστρέφει από τον Άγιο Δομίνικο. Αυτό που ξέραμε είναι πως η αποχώρησή του θα είναι από αυτές που θα ταράξει τα νερά. Με άλλα λόγια, θα είναι παίκτης… πρώτης γραμμής.

Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί πλέον και μάλιστα περίτρανα. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για έναν νικητή παλιού Survivor. Άνδρας είναι, νικητής είναι, συνεπώς οι επιλογές δεν είναι πολλές. Ηλίας Γκότσης, Σάκης Κατσούλης ή Στάθης Σχίζας.

Τελικά, ο παίκτης που θα δούμε να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star είναι ο Στάθης Σχίζας. Είναι οριστικό.



Οι λόγοι μένει να φανούν. Πάντως, ο Στάθης είχε συμμετοχή στον όλο χαμό με τον Χανταμπάκη και τον Μάριο. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν είναι αυτό. Ας μην ξεχνάμε πως ο νικητής του πρόσφατου Survivor έχει και μία κόρη, ενώ και η τραγωδία στα Τέμπη μπορεί να επηρεάσει εξελίξεις και παίκτες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.