Ads Top

Survivor Spoiler 29/3: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επικοινωνίας;


Μπλε ή Κόκκινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Το Survivor All Star τρέχει κανονικά σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Ως τώρα βέβαια, οι νέες ομάδες στο Survivor έχουν κόκκινη απόχρωση. Η ομάδα του Σάκη Κατσούλη κάνει πλάκα στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Λογικό είναι. Πιλίδης και Γκότσης είναι εκτός Survivor με δεικτική ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό. Τη γνώμη μου σας την έχω πει. Η θέση του Sportime είναι πως η παραβίαση κανόνων έχει και τα όριά της. Σε κατ’ εξακολούθηση περιπτώσεις, δεν μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια.

Ο Ηλίας Γκότσης, βέβαια, δεν δέχεται την αποβολή του, αλλά ο Ατζούν δεν σηκώνει κουβέντα. Να σας πω και κάτι άλλο σε αυτό το σημείο. Αν ο Πιλίδης ήθελε να επιστρέψει και το διεκδικούσε, μπορεί και επέστρεφε. Αλλά δεν είναι στις προθέσεις του. Γι’ αυτό και αποχωρεί.



Ο Γιώργος Λιανός μάζεψε λίγο τις κουβέντες του μία μέρα μετά. Διότι, ο γνωστός παρουσιαστής ήταν αρκετά σκληρός εκφράζοντας την παραγωγή. Αλλά δεν χρειάζεται να κριτικάρουμε έναν πραγματικό ωραίο τύπο που κάνει το Survivor πιο ευχάριστο. Μέχρι εκεί.

Πάμε στα αγωνίσματα τώρα. Οι νέες ομάδες είναι άνισες. Ειδικά μετά τις αποχωρήσεις. Αρχικά, το προβάδισμα των κόκκινων ήταν ψυχολογικό. Πλέον είναι και αγωνιστικό. Τρεις ασυλίες κέρδισαν οι κόκκινοι αυτή την εβδομάδα. Τι θα γίνει στο έπαθλο επικοινωνίας;


Survivor spoiler 29/3: Αυτοί κερδίζουν την επικοινωνία



Στην ομάδα των κόκκινων υπάρχει ένας αγωνιστικός Star. Αυτός είναι ο Σάκης Κατσούλης. Μαζί του, η Μαριαλένα είναι κανονική αθλήτρια, φέρνει πόντους. Και όχι μόνο κόντρα στην Ελευθερία Ελευθερίου. Η Μαριαλένα κέρδισε και την Στέλλα στην 2η ασυλία.



Ανεβασμένοι είναι πολλοί παίκτες των κόκκινων. Παίκτες όπως ο Χανταμπάκης φέρνουν νίκες, για παράδειγμα. Οι Διάσημοι έχουν κάνει το 3Χ3 από τότε που άλλαξαν οι ομάδες. Ωστόσο, το έπαθλο επικοινωνίας είναι μια άλλη ιστορία.

Οι Μαχητές κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας. Μαζί με αυτό θα έχουν κι ένα εξαιρετικό έπαθλο φαγητού, το οποίο έχουν απόλυτη ανάγκη. Πως τα καταφέρνουν, που βρίσκουν τη δύναμη και τον τρόπο να πάρει τη νίκη η παρέα του Μάριου Πρίαμου, δεν το ξέρουμε.

Μπράβο τους πάντως. Το συνολικό σκορ στις δύο νέες ομάδες φτάνει στο 3-1. Τα Survivor spoiler θα συνεχιστούν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.