Ads Top

Survivor Spoiler 27/3: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Τι θα γίνει σήμερα στην ψηφοφορία - Γιατί βγαίνουν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί μεγάλος χάος όσον αφορά στο Survivor All Star, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες θα αποκλειστούν δύο παίκτες της μπλε ομάδας και αυτοί δεν είναι άλλοι πέρα από τον Ηλία Γκότση και τον Γιώργο Πιλίδη, οι οποίοι παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.




Ο Γιώργος Λιανός, μάλιστα, θα ανακοινώσει στους υπόλοιπους παίκτες απόψε την εξέλιξη αυτή, όπως φαίνεται στο trailer, όμως πέρα από τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τι συμβαίνει μπροστά από αυτές, στον στίβο μάχης, που είναι και αυτός που καθορίζει πολλές φορές τα προβλήματα των ομάδων και φέρνει τις μεγαλύτερες ανατροπές.


Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση για απόψε (27/3) στο Survivor All Star



Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα, οι Μαχητές θα χάσουν για άλλη μία μέρα, εφόσον θα είναι αρκετά επηρεασμένοι μετά από αυτό που συνέβη στους συμπαίκτες τους, που είναι και από τους πιο δυνατούς αγωνιστικά, με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλουν στον τάκο όχι έναν, αλλά δύο παίκτες τους, εφόσον έχασαν και στην χθεσινή (26/3) "μάχη".



Αυτοί, λοιπόν, θα είναι δύο άντρες, οι οποίοι κατά τη γνώμη τους, είναι και οι πιο αδύναμοι σε σχέση με τους υπόλοιπους, παρόλο που δεν τους έχει δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστούν μετά τη νέα κατάταξη. Παρέα έτσι στην Ελευθερία Ελευθερίου θα κάνουν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος βγαίνει για 6η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, αλλά και ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος μπήκε πολύ δυναμικά, αλλά μετά τον τραυματισμό του "έπεσε" και δεν μπορεί κανείς να το αφήσει απαρατήρητο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.