Ads Top

Survivor Spoiler 27/3: Απόφαση βόμβα Ατζούν για Μπόγδανο μετά την αποβολή Γκότση-Πηλίδη;


Τι θα ανακοινωθεί στον Ηλία Μπόγδανο - Τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή μετά την αποβολή Γκότση-Πηλίδη από το παιχνίδι; 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μετά την απόφαση της παραγωγής να αποβάλλει τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star!




Πριν από λίγο σας αποκαλύψαμε την σκέψη του Ατζούν Ιλιτζαλί να βάλει ένα μεγάλο όνομα μέσα στο παιχνίδι, όμως μέχρι τότε κάτι πρέπει να γίνει γιατί οι Μαχητές έχουν αποδυναμωθεί πολύ και πλέον δεν υπάρχει λόγος να γίνονται οι αγώνες! 

Οι δύο πιο δυνατοί άνδρες των μπλε αποτελούν παρελθόν ενώ με τη σύνθεση των νέων ομάδων έτσι κι αλλιώς ήταν πιο δυνατή η κόκκινη ομάδα!



Έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί καλείται να πάρει μια απόφαση! Τι γίνεται από εδώ και στο εξής; Θα μπουν νέοι παίκτες; Αυτό το σενάριο φαντάζει δύσκολο καθώς όλοι οι εφικτοί δυνατοί παίκτες που μπορούσαν να μπουν μπήκαν. Και λέμε εφικτοί γιατί μόνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τα μεγάλα ονόματα δεν δέχτηκε να μπει! Επομένως για να καλυφθουν αγωνιστικά δύο δυνατοί παίκτες σαν τον Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πηλίδη πρέπει να γίνει μετακίνηση παίκτη από την κόκκινη ομάδα στην μπλε!



Ποιος θα είναι αυτός; Πιθανότατα θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο να βγάζει ξανά την κόκκινη μπαντάντα και να μετακομίζει στην παλιά του παραλία. Για να δούμε, θα επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό ή θα βλέπουμε τους μπλε να πηγαίνουν από ήττα σε ήττα!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.