Ads Top

Survivor Spoiler 21/3: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία;


Μπλε ή Κόκκινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Θα βγάλουν αντίδραση οι Μπλε; Δείτε τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..
Εντελώς μοιρασμένη αποδεικνύεται η 11η εβδομάδα στο Survivor All Star λίγο πριν το αγώνισμα για την 3η Ασυλία.




Μπλε και Κόκκινοι έχουν δώσει δύο επικές μάχες αυτή την εβδομάδα και το αποτέλεσμα δικαιώνει όλους όσοι επιθυμούν να βλέπουν ποικιλία αναφορικά με τον νικητή.

Όχι βέβαια ότι είναι απίθανο να επιστρέψουν τα σερί. Άλλωστε, το φετινό ριάλιτι του ΣΚΑΪ αποτελεί μια εντυπωσιακή διελκυστίνδα, η οποία πότε φέρνει ως φαβορί τους Διάσημους και πότε οι Μαχητές επανέρχονται σ’αυτόν τον ρόλο με φόρα.

Μέχρι στιγμής, οι νίκες στις Ασυλίες έχουν μοιραστεί. Είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής πως οι Μπλε έφτασαν σε μια οριακή επικράτηση. Πλέον, ο νικητής στη 2η Ασυλία αλλάζει ξανά τις ισορροπίες.



Καμιά από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα Ασυλίας.

Survivor Spoiler 21/3: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία;


Μπλε και Κόκκινοι έχουν πλέον σχεδόν ταυτόσημη δυναμική. Πότε κερδίζει ο ένας, πότε ο άλλος.

Παίζει ρόλο και η φυσιολογία του εκάστοτε αθλήματος. Ταχύτητα, δύναμη, ευλιγισία, υψηλό IQ, όλα παίζουν. Οι Μπλε ηττήθηκαν στη 2η Ασυλία και μπορεί να μοιάζουν με σκόρπια διαδήλωση λόγω των πολλών προστριβών, αλλά στον στίβο μάχης θα κεντήσουν.



Γι’αυτό σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, οι Μπλε κάνουν το 2-1 και στέλνουν τους Κόκκινους ξανά στο Συμβούλιο.

Ήδη υποψήφιοι είναι η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Εκεί, τα κουκιά μοιάζουν κάπως μετρημένα. Υπάρχει ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο φαντάζει αμετακίνητος από τον Δομίνικο. Επομένως, παίζει να ψηφιστεί ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες κάποιου Κόκκινου.

Έπειτα, υπάρχει και η Ελευθερία Ελευθερίου. Δεν την πηγαίνει η κλίκα παρόλο που φέρνει νίκες και έχει εγκλιματιστεί. Σίγουρα θα ψηφιστεί και το θέμα είναι ο αριθμός ψήφων που θα λάβει. Διότι μπορεί να δούμε να σπάσουν τόσο που να την πατήσουν οι Κόκκινοι και να βγάλουν και 4ο υποψήφιο!

Τέλος, πιθανότητες για τάκο έχει και η Αφροδίτη Σκαφίδα. Δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά, μοιάζει κουρασμένη και ίσως κάποιοι συμπαίκτες να την υποδείξουν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.