Ads Top

Survivor Spoiler 12/3: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

Το αγώνισμα για την 1η ασυλία είναι αυτό που κυριαρχεί στο Survivor της Κυριακής. Η 10η εβδομάδα ξεκινά στο Survivor All Star με αγώνισμα για την 1η ασυλία και την ελπίδα να αλλάξει κάτι. Ποια ομάδα μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Το σκορ είναι 23-20 για την κόκκινη ομάδα. Βέβαια, οι Διάσημοι ήταν πολύ μπροστά όλο αυτό το διάστημα. Πλέον, οι Μαχητές έχουν μειώσει την απόσταση και τις τελευταίες τρεις εβδομάδες κάνουν πλάκα. Ειδικά στις ασυλίες. Εδώ κερδίζουν έπαθλο επικοινωνίας πλέον.

Στις ασυλίες ειδικά, το πράγμα έχει πάει αλλού. Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ τρεις εβδομάδες φεύγουν μόνο κόκκινοι. Από τη στιγμή που είναι συνέχεια 3 στους 4 κόκκινους στον τάκο, λογικό είναι. Τελευταία αποχώρηση ήταν αυτή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.



Αυτή την εβδομάδα είπαμε όμως. Βασικά, κάναμε μία ερώτηση. Θα αρχίσουν να κερδίσουν ασυλίες οι κόκκινοι;


Survivor spoiler 12/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!



Γιατί το είπαμε αυτό; Ήταν Survivor spoiler; Όχι, κοινή λογική ήταν απλά. Η Ευρυδίκη αποχώρησε, η Χριστίνα Κεφαλά επίσης, επομένως οι κόκκινοι θα αρχίσουν να δυναμώνουν.



Αυτό θα το δούμε από την πρώτη κιόλας μέρα. Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, οι πρώτες μας πληροφορίες λένε πως οι Διάσημοι κερδίζουν την 1η ασυλία. Καιρό είχαν να ξεκινήσουν την εβδομάδα με νίκη και έπαθλο φαγητού ασφαλώς.

Το σκορ θα πάει στο 24-20 στις συνολικές νίκες. Έχουμε ακόμα μέλλον σε αυτό.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.