Ads Top

Survivor Spoiler 10/3: Τέλος στη σχέση Ελευθερίας Ελευθερίου - Μάριου Πρίαμου (vid)


Άδοξο τέλος στη σχέση τους - Ποιο είναι το σχέδιο του Μάριου Πρίαμου για να την διώξει από το παιχνίδι..

Χαμός επικρατεί στο Survivor All Star τις τελευταίες ημέρες λόγω της Ελευθερίας Ελευθερίας και της όλης κατάστασης που έχει δημιουργήσει που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας. 




Η τραγουδίστρια τον πλησίασε και τους αποκάλυψε πως του είπε ψέματα σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όταν πρωτομπήκε στο παιχνίδι.

Η χαριστική βολή ωστόσο ήταν, όταν του ξεμπρόστιασε στον Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντας του πως της είπε όλα τα προσωπικά που του είχε εμπιστευθεί σχετικά με την σύντροφό του.



Όλα αυτά λοιπόν, έβαλαν στο στόχαστρο την Ελευθερία Ελευθερία και δέχτηκε με σφοδρή επίθεση από τον Σπύρο αλλά και γενικά όλους τους συμπαίκτες της. Για αυτό μάλιστα προχώρησε σε μηνύσεις!

Έχοντας φτάσει στα όρια της, ωστόσο, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο Μάριος Πρίαμος ήταν εκείνος που την πίεσε να αποκαλύψει την αλήθεια στον Στάθη Σχίζα και να δημιουργηθεί όλη αυτή η κατάσταση.


Η επόμενη ημέρα μετά το τέλος της σχέσης Μάριου - Ελευθερίας στο Survivor All Star





Όπως λοιπόν, είπαν στο Πρωινό μας, όλη η Κόκκινη ομάδα πιστεύει την Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς μην ξεχνάμε πως ο Μάριος έχει πει ήδη μια φορά ψέματα στην ομάδα του τότε με την Καρολίνα Καλύβα και τις συναντήσεις τους στο δάσος.

Ο ίδιος τώρα λοιπόν, έχοντας χωρίσει οριστικά την Ελευθερία, προσπαθεί με "νύχια και με δόντια" να αποδείξει πως η Ελευθερία είναι ψεύτρα!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.