Ads Top

Ποιος Βασάλος; Σε νέα σχέση η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν μπει στο Survivor (pics)


Δείτε με ποιον είναι μαζί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Σε ποιο μέρος έχουν πάει διακοπές, πόσους μήνες είναι ζευγάρι

Με ένα ταξίδι τους στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Χαβάη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι. 




Η χαλαρή διάθεση και το ειδυλλιακό σκηνικό ήταν η αφορμή για να αποκαλυφθεί ο καταπιεσμένος έρωτας ανάμεσα στη δημοσιογράφο και τον μουσικό και να πάρει την θέση που του αξίζει.

Το ζευγάρι τους πρώτους μήνες έκρυβε τον έρωτά του ωστόσο πλέον θέλουν να ζήσουν όμορφες στιγμές απαλλαγμένοι από το βάρος του μυστικού τους. Ταξίδεψαν στην Χαβάη, όπου ένιωσαν και οι δύο ότι μπορούν να αφεθούν χωρίς να τους απασχολεί τίποτα άλλο.


Πότε έγιναν ζευγάρι Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν





Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας REAL, οι δυο τους είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι και οι πρώτες υποψίες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους άρχισαν να φουντώνουν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά την επιστροφή του ζευγαριού από την Χαβάη, όλα αναμένεται να είναι διαφορετικά. Οι δυο τους θα σταματήσουν το κρυφτό με την δημοσιότητα, έχοντας την δυνατότητα να ζήσουν την σχέση τους όπως ακριβώς επιθυμούν.


Ποιος είναι ο Μόργκαν



Ο ντράμερ που έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο με την συμμετοχή του στο Nomads, όσο και με την προσωπική του ζωή. 

Ο Μόργκαν διατηρούσε δεσμό για τέσσερα χρόνια με την άλλοτε κολλητή φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.



Η ρήξη ανάμεσά στις δυο γυναίκες, για αρχή, ήρθε το 2019 ενώ διαλύθηκε μέχρι και η κουμπαριά, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα βάφτιζε το δεύτερο παιδί της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Στο σήμερα οι σχέσεις των δυο γυναικών έχουν διαρραγεί με τη μια να μην ακολουθεί καν την άλλη στo Instagram.

Ο Γρηγόρης πέρα από ντράμερ αγαπά ιδιαίτερα και το σερφ κι από ότι φαίνεται το καλοκαίρι το πέρασε μαζί με την σανίδα του και την Ευρυδίκη.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.