Ads Top

Δεν το έδειξε ο ΣΚΑΪ: Παίκτης Survivor επικοινώνησε με την κοπέλα του στην Αθήνα (pic)


Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η κοπέλα - Δείτε ποιος παίκτης του Survivor το έκανε και πώς το κατάφερε..

Ποιος διάσημος είχε επικοινωνία κρυφά με την αγαπημένη του; Πώς τα κατάφερε, ποιος ήταν ο λόγος και γιατί δεν είδαμε τίποτα ακόμα στα επεισόδια;




Σχεδόν δυόμιση μήνες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του Survivor All Star και όπως δηλώνουν συνεχώς στην κάμερα, το μεγαλύτερο τους πρόβλημα δεν είναι η πείνα, αλλά το γεγονός ότι δεν επικοινωνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και δεν μαθαίνουν νέα τους.

Δεν είναι τυχαίο πως στα έπαθλα επικοινωνίας πολλές φορές τους βλέπουμε να κλαίνε ακόμα και για μία φωτογραφία. 



Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος πολλές φορές έχει κλάψει και έχει πει πως θα ήθελε να μιλήσει τόσο με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου όσο και με τους γονείς του.

Ο διάσημος τραγουδιστής πάντως προ ημερών κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία με την αγαπημένη του, όπως αποκαλύπτει η φωτογραφία του Sportdog.gr παρακάτω. Ο Μπόγδανος δεν… έσπασε κάποιον κανόνα, ωστόσο προ ημερών έκανε μία τεράστια έκπληξη στην σύντροφό του, όταν της έστειλε γράμμα με ευχές από τον Άγιο Δομίνικο.



Το θέμα έδωσε η ίδια η Αλεξάνδρα, ανεβάζοντας την σχετική φωτογραφία στο Instagram και παραμένει άγνωστο πώς τα κατάφερε ο παίκτης του Survivor. Πιθανότατα, θα το είχε κανονίσει πριν μπει στο παιχνίδι από τον Άγιο Δομίνικο όμως, γιατί έχει πάνω γραμματόσημα ή το ζήτησε από κάποιον παίκτη που αποχώρησε. Ο ΣΚΑΪ πάντως δεν έδειξε κάτι και πιθανότατα να μη το γνωρίζει ούτε η παραγωγή!


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.