Ads Top

Survivor All Star: Αυτή είναι η απόφαση ΣΚΑΪ για το σημερινό (1/3) επεισόδιο


Τι αποφάσισε ο ΣΚΑΪ - Θα παίξει ή όχι σήμερα λόγω της τpαγωδίας στα Τέμπη;

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις γύρω από την τραγωδία με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, που συνέβη τα ξημερώματα της 1ης Μαρτίου.




Ήδη από το πρωί της Τετάρτης 1/3 δεν έχει βγει στον αέρα η εκπομπή Πρωινό μας, ενώ εκτός θα βρίσκεται και το μεσημέρι το Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά.

Όσον αφορά το Survivor All Star...μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο τον σταθμό μας επιβεβαίωσε πως δεν θα προβληθεί απόψε 1/3 ούτε το ριάλιτι επιβίωσης. 

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την συγκεκριμένη τραγωδία και περιμένουμε απαντήσεις.

Τα πρώτα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

«Είναι μια ανείπωτη τραγωδία, η σκέψη μας είναι με τους συγγενείς των θυμάτων. Υποχρέωσή μας είναι να περιθάλψουμε τους τραυματίες, να ταυτοποιήσουμε τους νεκρούς. Ένα μπορώ να εγγυηθώ ότι θα μάθουμε τα αίτια της τραγωδίας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από τα χέρια μας για να μην ξανασυμβεί», δήλωσε.



Με απόφαση μάλιστα του πρωθυπουργού, κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος που άφησε πίσω του πάνω από 40 νεκρούς. Τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.