Ads Top

Survivor Διαρροή 12/3: Οριστικό! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Αυτό το συμβούλιο ανάδειξης υποψηφίου προς αποχώρηση θα είναι επεισοδιακό. Αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη στιγμή. Σημασία έχει ποιος θα είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor; Ποιος βγαίνει πρώτος στον τάκο του Survivor All Star;




Οι μέρες στο Survivor All Star προχωρούν με ταχύ ρυθμό. Κι όσο αυτό συμβαίνει η κούραση και η ψυχολογική κόπωση θα επηρεάζει τους παίκτες. Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ολοένα και πιο στρατηγικό. Η τηλεθέαση έχει ανέβει και μαζί και οι εντάσεις. Διότι, το τρόπαιο θα είναι ολοένα και πιο κοντά.

Η εκκίνηση της 10ης εβδομάδας στο Survivor έχει αγώνισμα για την 1η ασυλία. Πάντα πολύ σημαντικό ποια ομάδα ξεκινάει με το δεξί. Διότι, η ασυλία είναι το πρώτο κέρδος στο επεισόδιο της Κυριακής, αλλά δεν είναι το μόνο. Με άλλα λόγια, το έπαθλο φαγητού δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο.






Survivor spoiler αποχώρηση 12/3: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!



Οι Διάσημοι είναι που επανέρχονται στις νίκες. Σας το λέγαμε πως οι κόκκινοι θα αρχίσουν να κερδίζουν από εδώ και πέρα. Διότι, Κεφαλά και Ευρυδίκη είναι πλέον εκτός. Αν φύγει και η Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι ακόμα πιο δυνατοί.



Οι Μαχητές λοιπόν πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν υποψήφιο προς αποχώρηση και δεν αλλάζουν ρότα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο λόγος δεν είναι ξεκάθαρος.

Στο συμβούλιο θα γίνουν πολλά, οι ψήφοι «σπάνε» ανάλογα με τα παρεάκια και αυτό φέρνει πολλές εντάσεις.

Θα τα ζήσουμε πάλι αυτά από Ασημακόπουλο…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.