Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 8/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επικοινωνίας


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Πανικό θα έχουμε και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, όπως βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια τα πράγματα έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν για τα καλά.




Αυτό φάνηκε και το βράδυ της Τρίτης όπου τόσο η μπλε ομάδα αλλά και η κόκκινη έγιναν άνω-κάτω με τις κόντρες τους κάτι που μπορείτε να παρακολουθήσετε και στο Survivor highlights.

Τα όρια των παικτών έχουν αρχίσει και τερματίζουν με αποτέλεσμα κάθε μικρή κόντρα να γίνεται η σπίθα για να ξεσπάσει κάτι ακόμα μεγαλύτερο.


Survivor διαρροή 8/3: Ποια ομάδα θα πάρε το έπαθλο επικοινωνίας!





Απόψε οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, αυτό της επικοινωνίας αφού εκτός από το φαγητό πού θα καταναλώσουν, θα δουν και μηνύματα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το σημείο που έχουμε φτάσει και με αρκετό καιρό να παραμένει μπροστά μας, το ψυχολογικό Boost που θα πάρουν οι νικητές σίγουρα θα είναι πολύ μεγάλο και θα τους βοηθήσει για τη δύσκολη συνέχεια.

Η πρώτη μας εκτίμηση ήθελε την μπλε ομάδα να είναι αυτή που θα πάρει ακόμα μία νίκη και θα πανηγυρίσει το έπαθλο επικοινωνίας.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και ο άνθρωπος μας που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, καθώς οι μαχητές που έχουν αλλάξει για τα καλά τη δυναμική του παιχνιδιού θα πάρουν το αποτέλεσμα του θέλουν με σκορ 10-7.



Η ήττα αυτή σίγουρα θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά την κόκκινη ομάδα που μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα πασχίζει να βρει την ισορροπία της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα Ωστόσο κι ο Σπύρος Μαρτίκας δέχεται επίθεση από αρκετούς συμπαίκτες του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.