Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 6/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Μέρα δεύτερης ασυλίας είναι η σημερινή στο Survivor. Οι μπλε έκαναν περίπατο στο πρώτο επεισόδιο της 9ης εβδομάδας του Survivor All Star. Τι θα γίνει όμως στην 2η ασυλία του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Οι κόκκινοι είναι σε κακή κατάσταση. Τόσο από άποψη ψυχολογική, το καταλαβαίνει άλλωστε κανείς κι από τα όσα λέει συνεχώς ο Σάκης Κατσούλης, αλλά και αγωνιστική. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα από εδώ και πέρα.

Έριξε τη βόμβα του ο Στάθης Σχίζας και αποχώρησε, επομένως η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη για τους Διάσημους. Διότι, ο νικητής του περυσινού Survivor ήταν πολύ δυνατός παίκτης αγωνιστικά και έφερνε νίκες.



Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την ώρα που μπήκαν έχουν διαλύσει, χωρίς καμία υπερβολή, την κόκκινη ομάδα. Κι επειδή δεν θέλω να πάρω θέση για όσα γίνονται και λέγονται στο συμβούλιο γιατί θα γίνω κακιά, θα πω απλά πως είναι πολύ κακές αγωνιστικά.


Survivor διαρροή 7/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!



Οι κόκκινοι θα βρουν τον δρόμο τους σιγά σιγά. Αυτό είναι δεδομένο. Διότι, παίκτες έχουν για να γυρίσουν την κατάσταση. Και έμπειρους και δυνατούς. Αλλά ακόμα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η αποχώρηση του Στάθη θα τους επηρεάσει.



Οι Μαχητές κερδίζουν την 2η ασυλία στο Survivor All Star. Είναι οριστικό και επιβεβαιωμένο. Πάνε και στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού αρκετά άνετοι ξανά.

Η νίκη μάλιστα στο σημερινό αγώνισμα θα έρθει και με πολύ μεγάλη διαφορά στο σκορ για την μπλε ομάδα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.