Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 5/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Ο κακός χαμός γίνεται και απόψε στο Survivor, με τον ΣΚΑΪ, να μας δίνει αρκετό… ψωμάκι, με το trailer του Survivor που έδωσε στη δημοσιότητα.




Εκεί βλέπουμε ότι οι Κόκκινοι έρχονται σε μεγάλη ρήξη, με τον Στάθη Σχίζα και την Ελευθερία Ελευθερίου να κοντράρονται ανοιχτά.

Μάλιστα στο… παιχνίδι μπαίνει όπως άλλωστε συνηθίζει και ο Σπύρος Μαρτίκας, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Φαίνεται λοιπόν αυτό θα οδηγήσει και στην αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, ο οποίος δεν αντέχει άλλο όπως δηλώσει και στο συμβούλιο, την ίντριγκα που δημιουργείται συνέχεια.




Survivor διαρροή 5/3: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!



Οι δύο ομάδες θα μπουν σε ένα πολύ απαιτητικό στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Σίγουρα Κόκκινοι και Μπλε θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την εβδομάδα αυτή και να δουν τους αντιπάλους τους σε κατάσταση στην οποία θα πρέπει να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την πρώτη ισχυρή εκτίμηση που σας είχαμε δώσει η μπλε ομάδα είναι αυτή που παίρνει σήμερα τη νίκη και θα την πανηγυρίσει με την καρδιά της.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο, κάτι που στέλνει τους Κόκκινους σε άθλια ψυχολογική κατάσταση στο συμβούλιο του νησιού.



Εκεί θα ειπωθούν πάρα πολλά όπως βλέπουμε και στο trailer του Survivor,  με τον Τάκη και τον Στάθη να ανεβάζουν πολύ τις εντάσεις με τα λεγόμενά τους.

Η κατάσταση φαίνεται ότι είναι έτοιμη να ξεφύγει Αφού και οι δύο ομάδες έχοντας περάσει αρκετό καιρό στο νησί βρίσκονται στα όριά τους.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.