Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 12/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!


Διέρρευσαν όλα - Δείτε ποιοι κερδίζουν σήμερα, ποιος φέρνει τον τελικό πόντο

Η 10η εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκινάει με ένα δυνατό αγώνισμα για την 1η ασυλία που αναμένεται να καθηλώσει και να εκτοξεύσει την τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Η κόκκινη ομάδα δείχνει πως έχει αρχίσει να δυναμώνει γεγονός που αποδεικνύεται από τη νίκη στην τελευταία ασυλία αλλά και το παιχνίδι με το εκκρεμές και τα τοτέμ, το οποίο έχασαν αλλά έστειλαν σαφές μήνυμα προς το αντίπαλο στρατόπεδο.

Από την άλλη πλευρά, οι μπλε έχουν καταφέρει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες να δείξουν τα δόντια τους και να αφήσουν πίσω το μουδιασμένο ξεκίνημα.

Οι πολλές νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας, μαρτυρούν το restart το οποίο πρέπει να κάνουν οι κόκκινοι, εάν δεν θέλουν να χάσουν κι άλλους παίκτες, με τελευταία αποχώρηση αυτή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.




Survivor διαρροή 12/3: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία – Με αυτό το σκορ!




Σε ένα αγώνισμα που απαιτεί δύναμη, συγκέντρωση αλλά και αποφασιστικότητα, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα είναι αυτοί που θα επικρατήσουν, ξεκινώντας την εβδομάδα με νίκη στο αγώνισμα ασυλίας και έπαθλο φαγητού ασφαλώς, που τόσο έχουν ανάγκη.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσουν οι κόκκινοι σε αυτή τη νίκη, θα είναι περιπετειώδεις καθώς το αγώνισμα θα αποδειχθεί ντέρμπι, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται στο Flag race με σκορ 10-9!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.