Ads Top

«Στον αέρα» η ημέρα του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για την πρεμιέρα των πλέι οφ στη Superleague!


Πρόβλημα έχει προκύψει με το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, τι έχει προτείνει η αστυνομία!

Τα ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο μπάσκετ «πονοκεφαλιάζουν» την ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να είναι στον... αέρα η μέρα και η ώρα διεξαγωγής του μεγάλου ματς στην πρεμιέρα των play offs.




Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή... Το πλάνο για τη διεξαγωγή του ντέρμπι στην πρεμιέρα των play offs προβλέπει το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια να διεξαχθεί την Κυριακή στις 21:00.

Κάπου εκεί, όμως, μπαίνει η Αστυνομία. Ο λόγος; Μιάμιση ώρα νωρίτερα και δη στις 19:30 διεξάγεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. 

Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε από τις δύο Λίγκες να αλλάξουν ημερομηνία. Ο ΕΣΑΚΕ απάντησε αρνητικά ελέω του γεγονότος πως οι δύο ομάδες παίζουν Ευρωλίγκα την Πέμπτη και ο Ολυμπιακός έχει και το εξ αναβολής την επόμενη Τρίτη με το Λαύριο. Συνεπώς είναι στον αέρα το ποδοσφαιρικό ντέρμπι. Δεν αποκλείεται να παιχτεί το βράδυ του Σαββάτου, καθώς Δευτέρα δεν γίνεται, με δεδομένο πως θα πρέπει να αποχωρήσουν οι διεθνείς. 



Να σημειώσουμε, βέβαια, πως στην ΑΕΚ δεν υπάρχει ακόμα τέτοια ενημέρωση. Ενώ η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη, καθώς η Superleague 1 έχει προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο για τον καθορισμό ημερομηνιών και ωρών διεξαγωγής τουλάχιστον για τα πέντε πρώτα ματς των play-offs.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.