Ads Top

Ξανθιά, αθλήτρια, κοιλιακοί φέτες: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφος του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη (pics)


Σε σχέση με καλλονή με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης  του φετινού Survivor, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης..

Στον Άγιο Δομίνικο είναι ένας αμφιλεγόμενος παίκτης, στην έξω ζωή ο 29χρονος γυμναστής είναι bon viveur και μια ματιά στις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί στα social media θα σε πείσει.




Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι μια από τις πρόσφατες προσθήκες στο Survivor All Star και ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες. Αυτή την εβδομάδα είναι ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση αφού οι τεταμένες σχέσεις με τους συμπαίκτες του τον στέλνουν στον τάκο.

Πριν από λίγα 24ωρα ο παίκτης των μαχητών ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα καθώς νιώθει ότι έχει βρεθεί στο στόχαστρο κάποιων παικτών.

«Στο έπαθλο επικοινωνίας είχαμε μηνύματα από φίλους και συντρόφους που πραγματικά είναι κάτι που χρειαζόμουνα μετά από όλες αυτές τις εντάσεις. Οι άνθρωποι μου και οι φίλοι μου είναι εκεί έξω δεν ήρθα εδώ να κάνω φίλους και παρέες. Πήρα ένα μήνυμα από την κοπέλα μου, που μου έδωσε πολλή δύναμη. Μου λείπει πολύ εδώ πέρα και με όλα αυτά που γίνονται δεν μου λείπει ακόμα περισσότερο και την έχω ανάγκη», είπε ο παίκτης των μαχητών.



Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αυτή η στιγμή ήταν κατάλληλη για αυτό το μήνυμα, γιατί έχω δεχθεί πίεση από κάποια άτομα στην ομάδα χωρίς λόγο. Μόνο τρεις βδομάδες είμαι εδώ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχω κάνει και δέχομαι όλο αυτό. Μάλλον επειδή λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω και δεν τα ρίχνω κάτω απ’ το χαλί όπως θέλουν. Είμαι πάρα πολύ πιεσμένος».


Ποιος είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης



Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1994 στην Αθήνα και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής και personal trainer. Πρόσφατα έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα στον χώρο της εστίασης, αποκτώντας ποσοστό σε γνωστό μαγαζί της Αράχωβας.

Ο 29χρονος έγινε ευρέως γνωστός το 2019 μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία όπου έφτασε ένα βήμα πριν από την πρόκριση στον τελικό. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο είχε βγει μόνο μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι στο στίβο μάχης οι αντίπαλοι του θα κοιτάνε τη πλάτη του. Ο 29χρονος διαθέτει ένα πολύ γραμμωμένο κορμί και αυτό οφείλεται στις καθημερινές προπονήσεις που κάνει σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή. Το γυμναστήριο αποτελεί δεύτερο σπίτι του και αγαπημένο spot για φωτογραφίες που μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Eκτός από την αθλητική ζωή ο νεαρός γυμναστής τρέφει μεγάλη αγάπη για την ταχύτητα και τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του. Στις αδυναμίες του προστίθενται η καλή ζωή, τα ταξίδια και τα extreme sports. Μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί o 29χρονος στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσεις πως θα μπορούσε άνετα να εργάζεται ως μοντέλο ή influencer αφού κάθε του ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

H γοητευτική σύντροφός του











ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.