Ads Top

«Ντροπή σε όλους...» - Η πρώτη οpγισμένη δήλωση Στάθη Σχίζα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα (vid)


Δείτε τι έγινε στο αεροδρόμιο, τα πρώτα του λόγια στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα..

Με ομοβροντία φλας υποδέχτηκαν τον Στάθη Σχίζα οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 




Ο νικητής του «Survivor 2022» επέστρεψε οικειοθελώς στην Ελλάδα μετά από αρκετές εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο σε μια κίνηση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Κυρίως λόγω των όσων προηγήθηκαν στο παιχνίδι, μετά από την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου. 

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αποκάλυψε στον τέως συμπαίκτη της ότι η αγαπημένη του «νυχτοπερπατάει» κατά την απουσία του, προκαλώντας την πρόωρη αποχώρησή του.

Ο Στάθης Σχίζας έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου της Αθήνας νωρίς το απόγευμα, προερχόμενος από τη Δομινικανή Δημοκρατία, και αμέσως δέχτηκε μπαράζ ερωτήσεων. Φυσικά, το μεγαλύτερο μέρος αφορούσε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το κατά πόσον έχει επικοινωνήσει μαζί της και σε τι φάση βρίσκεται η σχέση τους.



Περιστοιχισμένος από τους άνδρες της παραγωγής, όπως συνηθίζεται κατά την επιστροφή των παικτών του «Survivor», ο Στάθης Σχίζας απέκρουσε τις ερωτήσεις των συγκεντρωμένων δημοσιογράφων για το παιχνίδι και την προσωπική ζωή του και επικεντρώθηκε στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο πληροφορήθηκε πριν από ελάχιστες ώρες.

«Πληροφορήθηκα πως στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό και δεν υπάρχει λόγος... Ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους, έχει χαθεί τόσος κόσμος. Για το παιχνίδι έχουμε χρόνο να μιλήσουμε. Υπομονή και θα τα πούμε όλα», είπε απαντώντας στις ερωτήσεις.


Το παρασκήνιο της αποχώρησης Σχίζα από το «Survivor All Star»



Η ανακοίνωση του νικητή του περσινού «Survivor» ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι έπεσε σαν βόμβα πριν από μερικές ημέρες στο συμβούλιο του νησιού.

Οι λόγοι που επικαλέστηκε τότε ο παίκτης ήταν λόγοι αξιοπρέπειας και ηθικής στάσης. «Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα.



Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει “πρόσεχε μου την κοπέλα μου” και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου.

Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος, και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι» είχε πει ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος, κατά παράβαση των «κανονισμών» του παιχνιδιού δεν έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη μέσω Skype στο «Πρωινό μου» του Σκάι και επιφυλάχθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.