Ads Top

Άλλαξε μαλλιά, έχασε κιλά: Δες πως είναι σήμερα η Αθηνά New York από το The Bachelor (pics)


Αγνώpιστη είναι η νικήτρια του The Bachelor με τον Αλέξη Παππά.. Δείτε πως είναι σήμερα η Αθηνά New York..

Ήρθε στην Ελλάδα, δήλωσε συμμετοχή, προσπάθησε να κερδίσει και τελικά τα κατάφερε την καρδιά του Αλέξη Παππά!




Η Αθηνά New York είναι μία ελληνοαμερικανίδα η οποία έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από τη συμμετοχή της στο the bachelor το ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του Alpha!

Ήρθε στην Ελλάδα, δήλωσε συμμετοχή, προσπάθησε να κερδίσει και τελικά τα κατάφερε την καρδιά του Αλέξη Παππά!



Φυσικά όλο αυτό ήταν στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει για αναγνωρισιμότητα αφού η υποτιθέμενη σχέση τους μόνο σχέση δεν ήταν, παίζοντας και οι δύο το ρόλο εξίσου καλά.

Ο alpha ξεκάθαρα έκανε έξυπνη κίνηση βάζοντας έναν επαγγελματία ηθοποιό και μία γυναίκα που είχε μοναδικό κίνητρο το ψώνιο να φανεί!

Δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την Αθηνά, παρά μόνο όσα δημοσιεύει sτο Instagram και παρατηρώντας αυτά μάλλον το μόνο που θέλει είναι να είναι αναγνωρίσιμη!

Επίσης προσπαθεί να συγκεντρώσει followers. Απευθυνόμενη σε ένα τεράστιο κοινό όπως αυτό της Αμερικής αλλά και της Ελλάδας οι 300.000ς περίπου που έχει για την ώρα μάλλον λίγοι είναι αναλογικά.



Πάντως με φωτογραφίες και βίντεο όπως αυτά… έχει ειδικό κοινό, αυτούς τους άντρες που τους αρέσουν οι μπαμπάτσες και με αργά αλλά σταθερά βήματα και κυρίως φωτογραφίες θα καταφέρει το σκοπό της!



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.