Ads Top

«Βόμβα» με Μέσι!


Ούτε Παρί, ούτε Μπαρτσελόνα.. Δημοσίευμα βόμβα για Μέσι βάζει φωτιά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο..

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Σέρχιο Γκονζάλεθ, στη μεγάλη ομάδα της Ιταλίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον 35χρονο σούπερ σταρ το προσεχές καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από την Παρί.

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Μέσι φαίνεται πως μπαίνει η Ίντερ!




Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Σέρχιο Γκονζάλεθ, οι Νερατζούρι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον 35χρονο σούπερ σταρ το προσεχές καλοκαίρι. Ο Μέσι έχει συνδεθεί ξανά με σενάρια για την Ίντερ, το καλοκαίρι του 2021 για την ακρίβεια, όταν και αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα μρ προορισμό τελικά την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Μάλιστα, η Ίντερ φαίνεται ότι έχει έναν κρυμμένο άσσο στο μανίκι της. Ο λόγος για τον Χαβιέρ Ζανέτι, ο οποίος είναι συμπατριώτης με τον Λιονέλ Μέσι και διατηρεί μαζί του εξαιρετικές σχέσεις.



Παρά τις φήμες, πάντως, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως η Ίντερ μπορεί στ' αλήθεια να φέρει τον Μέσι για λογαριασμό της στο Μιλάνο. Κι αυτό, διότι τα οικονομικά της δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εν μέσω των ανησυχιών για το χρέος του προέδρου τους, Στίβεν Ζανγκ.



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.