Ads Top

Μελαχρινή και κουκλάρα: Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος του Ηλία Γκότση


Δείτε την καλλονή σύντροφο του Ηλία Γκότση, είχαν γίνει viral μαζί πριν λίγο καιρό στο Tik Tok..

Ο Ηλίας Γκότσης είναι από τους παίκτες στο Survivor All Star που όπως και το 2018 που κέρδισε, έτσι και φέτος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Μπορεί να λένε αρκετοί πως αγωνιστικά έχει πέσει, ωστόσο, τον βλέπουνε στον τελικό μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.




Φέτος επίσης έχει απασχολήσει αρκετά και λόγω των εντάσεων που έχουν σημειωθεί στο παιχνίδι τόσο μέσα στην ομάδα του τους Μπλε, όσο και με τους αντίπαλους, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά έχει διακοπεί οριστικά στη μέση αγώνας - δείτε τι είχε συμβεί.

Από την άλλη να σημειώσουμε πως κυκλοφορούν πληροφορίες που αναφέρουν πως η συμμετοχή του στο All Star είναι "απάτη".


Η σύντροφος και η ζωή του Survivor All Star, Ηλία Γκότση



Πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για τον Ηλία Γκότση, καθώς μετά την νίκη του στο Survivor, χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ανοίγοντας το δικό του γυμναστήριο.



Αποφάσισε επίσης να ασχοληθεί με τα social media και συγκεκριμένα με το tik , όπου πριν μπει στο παιχνίδι δημοσίευε σχεδόν καθημερινά διάφορα χιουμοριστικά βίντεο. Σε κάποια από αυτά πρωταγωνίστρια είναι και η σύντροφος του.

Ο Ηλία Γκότσης δεν έκρυψε ποτέ την σχέση του και μάλιστα έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από έξοδο τους.

Είναι μελαχρινή, με σκουρόχρωμα μάτια, έντονα φρύδια και ένα πολύ γλυκό χαμόγελο. Συνήθως ντύνεται απλά, όπως και ο σύντροφός της, ενώ δεν επιλέγει έντονα κοσμήματα, πέρα από τους διαχρονικούς κρίκους στα αυτιά της.




@iliasgkotsis Μεταγραφή αεροδρομίου 😂 #foryoupage #foryou #fyp #fy #comedy #couples #championsleague ♬ UEFA Champions League Anthem (Full Version) - UEFA & Tony Britten

@iliasgkotsis Όταν τρως κόλλημα με το νέο σου παιχνίδι! @Rubik’s Cube #rubiks_official #game #foryoupage #foryou #funny #fyp #fy ♬ Cartoon-like rhythmic jazz - Kohrogi

ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.