Ads Top

«Ξένος άσος στην εξέδρα με απόφαση Μίτσελ!»


Ποιον «έστειλε» στην εξέδρα ο Μίτσελ, τι έχει συμβεί..

Τι συνέβη στου Ρέντη, πότε θα τον δούμε ξανά να παίζει. Ο Ισπανός κόουτς είναι απαιτητικός από όλους τους παίκτες, ακόμα και από αυτούς που βρίσκουνται για πολύ μικρό διάστημα στο Λιμάνι. Είναι όμως και δίκαιος για όσους δουλεύουν. Ποιος παίκτης έζησε μέσα σε έναν μήνα και τις δύο πλευρές; 




Ολυμπιακός: Ο Σέρζι Κανός έχει δώσει νέα πνοή στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Ισπανός άσος μετρά ήδη τρία γκολ και δύο ασίστ στο Πρωτάθλημα, ενώ ακόμα και στα ματς που δεν σκόραρε, τα πήγε εξαιρετικά. Ήταν από τους κορυφαίους κόντρα στη Λαμία και σίγουρα ο κορυφαίος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου του έλειψε η αποτελεσματικότητα, με συνέπεια να σπαταλήσει μεγάλες ευκαιρίες και να μην φτάσει στο γκολ.

Σε αντίθεση με τον Κανός, ο έτερος εξτρέμ που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο έναντι ενός εκατομμυρίου δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει τη διαφορά. Ο λόγος φυσικά για τον Ζούμερ Μπούτουτσι, ο οποίος επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο την Κυριακή (5/3) μπαίνοντας ως αλλαγή στο 73ο λεπτό του αγώνα με τον Λεβαδειακό.



Ο Κοσοβάρος έδειξε καλά στοιχεία στο περιορισμένο διάστημα της παρουσίας του και δεν φοβήθηκε να πάρει προσπάθειες, αφήνοντας συνολικά θετικές εντυπώσεις. Ο Μπούτουτσι ήταν ένα από τα αρκετά κέρδη των Ερυθρολεύκων στο εμφατικό 6-0 επί των Βοιωτών, καθώς η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είχε κάνει τους φιλάθλους να απορούν για τους λόγους της... εξαφάνισής του.

Θυμίζουμε ότι μέχρι να πάρει συμμετοχή απέναντι στον Λεβαδειακό, ο 26χρονος είχε αγωνιστεί μόνο για 51 λεπτά ως αλλαγή στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο Μπούτουτσι έκανε ντεμπούτο στη "βαριά" ήττα με 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει σε μία βραδιά που ολόκληρη η ομάδα του Ολυμπιακού τα πήγε πολύ άσχημα. Έκτοτε δεν ξαναπάτησε χορτάρι μέχρι την περασμένη Κυριακή, ενώ με εξαίρεση το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου κάθισε στον πάγκο, έμεινε εκτός αποστολής σε τρία σερί παιχνίδια.

Η απόφαση του Μίτσελ να χρησιμοποιήσει τον Κοσοβάρο διεθνή φανερώνει ότι τον υπολογίζει, περιμένει όμως από αυτόν περισσότερα πράγματα προκειμένου να μπορέσει να "χτυπήσει" την πόρτα της ενδεκάδας. Όσο για την "εξαφάνισή" του το προηγούμενο διάστημα, δεν υπήρξε κάποια άλλη αιτία πέραν του ότι ο Ισπανός δεν είδε από τον παίκτη όσα θα ήθελε στις προπονήσεις, με αποτέλεσμα να θεωρήσει ότι δεν ήταν σε θέση να προσφέρει στην ομάδα όσα της δίνει ο Κανός.



Μην ξεχνάμε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι γεμάτοι στη μεσοεπιθετική γραμμή και όποιος θέλει να είναι βασικός, πρέπει να υπερνικήσει δυνατό ανταγωνισμό. Ο Μπούτουτσι θα έχει τις ευκαιρίες του, ειδικά στο διάστημα που απουσιάζει με τραυματισμό ο Γκάρι Ροντρίγκες, με τον να Μίτσελ ελπίζει ότι ο Κοσοβάρος θα αποτελέσει τον... κρυφό άσσο στο μανίκι του ενόψει των πλέι οφ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.