Ads Top

Τεράστια απουσία για Μίτσελ στον Ολυμπιακό!


«Τραβάει τα μαλλιά του» ο Μίτσελ - Τι συνέβη, ποιον παίκτη χάνει από κομβικό αγώνα..

Νέο πρόβλημα για τον Ισπανό, αλλά τελείως τα πλάνα για την 11αδα. Ποιος βγήκε νοκ άουτ μέχρι την σέντρα των πλέι οφ, γιατί το κενό που αφήνει δύσκολα θα καλυφθεί, ποια παιχνίδια θα χάσει και οι πιθανοί αντικαταστάτες του.




Στον Ολυμπιακό μπορεί να... κέρδισαν χρόνο με το γεγονός ότι δεν διεξήχθη σήμερα το ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο ο... πονοκέφαλος για τραυματισμούς παραμένει. Εξάλλου, το πιο σημαντικό πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί αυτή τη στιγμή ο Μίτσελ είναι ο τραυματισμός του Εμβιλά!

Ο έμπειρος ερυθρόλευκος χαφ είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στον αστράγαλο μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο την επόμενη ημέρα αντί να υπάρξει βελτίωση, τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον ίδιο, με αποτέλεσμα να αναμενόταν να τεθεί νοκ άουτ από τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο οποίος τελικά δεν διεξήχθη λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη!

Μάλιστα, ο τραυματισμός του είναι τόσο σοβαρός που εν τέλει θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για 10 ημέρες. Τουκάχιστον. Κάτι που σημαίνει ότι ο Εμβιλά κάνει από τώρα αγώνα δρόμου για να μπορέσει να είναι στη διάθεση του Μίτσελ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 12 Μαρτίου. 



Για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά και πιο συγκεκριμένα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ. Μάτς... μισό πρωτάθλημα, καθώς με δεδομένο ότι θα έχει προηγηθεί πλέον και το Ατρόμητος-ΑΕΚ, οι Πειραιώτες θα θέλουν τουλάχιστον να μην χάσουν στη Φιλαδέλφεια, ώστε να μπουν στα πλέι με μαθηματικές ελπίδες για την πρωτιά.

Κάπως έτσι τα... κουκιά είναι μετρημένα για το ποιος θα τον αντικαταστήσει τόσο στο ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό όσο και στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής. Μπορεί σε αρκετούς το μυαλό να πήγαινε σε πιθανές λύσεις όπως αυτή του Παϊτίμ Κασάμι ή πιθανή μετατόπιση του Ανδρέα Ντόη, ωστόσο η αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τη στιγμή που δεν γίνεται το ματς με την ΑΕΚ, θα μετρήσει για το πρωτάθλημα, οπότε ο νεαρός στόπερ θα παίξει στα μετόπισθεν. 



Κάπως έτσι το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει ο Ντιαντιέ Σαμασέκου και να πάρει λεπτά ως αλλαγή από τον πάγκο ο Κασάμι! Ούτως ή άλλως το ματς με τον Λεβαδειακό δύσκολα θα δημιουργήσει θέμα στους ερυθρόλευκους, οπότε θα είναι ευκαιρία για τον Μίτσελ να δοκιμάσει πράγματα και να προστατέψει παίκτες.

Όσον αφορά τον αγώνα με την ΑΕΚ, εάν δεν επιστρέψει ο Εμβιλά, τότε είναι δεδομένο πως ο Σαμασέκου θα παίξει, μιας και δύσκολα θα είναι τόσο έτοιμος ο Κασάμι για ένα ματς υψηλής ταχύτητας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.