Ads Top

Παντρεύονται Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης: Η ημερομηνία γάμου, οι λεπτομέρειες και η κουμπάρα


Παντρεύονται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης - Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους

Μετά από τρεισήμισι περίπου χρόνια κοινής πορείας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και μοντέλο και ο επιχειρηματίας θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην Real Life, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης  θα παντρευτούν τον Ιούνιο στην Μύκονο. Το Νησί των Ανέμων αποτελεί άλλωστε και για τους δυο τους, έναν από τους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η γαμήλια τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο ιδιόκτητο εκκλησάκι του εξοχικού που διατηρεί ο Κώστας Πηλαδάκης. Εκεί αναμένεται να γίνει και η γαμήλια δεξίωση με λαμπερούς καλεσμένους.



Κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η στενή φίλη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, Λεάννα Μάρκογλου. Η make up artist των επωνύμων είναι άλλωστε αυτή που γνώρισε την ηθοποιό στον επιχειρηματία.

Οι προετοιμασίες του θρησκευτικού γάμου τους προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, παρότι ούτε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ούτε ο Κώστας Πηλαδάκης δεν θέλουν να δίνουν λεπτομέρειες για το ευχάριστο γεγονός.

Το ζευγάρι συζεί από τους πρώτους μήνες της σχέσης του στη Γλυφάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.