Ads Top

Θρίαμβος Ολυμπιακού στο Ισραήλ, 0-3 σετ την Μακάμπι Τελ Αβίβ!


Θριάμβευσε στον πρώτο τελικό του Challenge Cup ο Ολυμπιακός και αγκάλιασε τον τρίτο ευρωπαϊκό του τίτλο..

Ο Ολυμπιακός έπαιξε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και με όπλα του το εξαιρετικό σερβίς και το αποτελεσματικό μπλοκ, επιβλήθηκε 3-0 εκτός έδρας της Μακάμπι στον πρώτο τελικό του Challenge Cup, αποκτώντας τεράστιο αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς στο ΣΕΦ.




Ολυμπιακος φτιαγμένος από μετάλλο και έτοιμος για κούπα! Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι κατέθεσε το βράδυ της Κυριακής (05/03) στο τάραφλεξ της Shlomo Group Arena όλη την κλάση, την ποιότητα και την ευρωπαϊκή εμπειρία της έναντι της σαφώς απειρότερης Μακάμπι και το φινάλε την βρήκε να επικρατεί με 3-0 σετ, για να γίνει πλέον το ακλόνητο φαβορί για να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο, έχοντας τη ρεβάνς της 15ης Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Το ματς





Η ατμόσφαιρα στην Shlomo Group Arena ήταν καυτή από τους 3.500 οπαδούς της Μακάμπι όμως ο Ολυμπιακός δεν επηρεάστηκε καθόλου, με τους παίκτες των ερυθρολεύκων να είναι καλοί στην υποδοχή και να μην επιτρέπουν σε καμία στιγμή τους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ, στο πρώτο σετ

Οι δύο ομάδες συναγωνίζονταν σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ που τους είχε φέρει στο 19-19 όμως στην τελική ευθεία η ελληνική ομάδα με όπλο το εξαιρετικό σερβίς και το εντυπωσιακό μπλοκ άφησε πίσω τους αντιπάλους της, για να πάρει πανηγυρικά με 25-20 το πρώτο σετ με πρωταγωνιστές τους Ιντάλγκο (έκανε το 20-24 με καρφί), Στερν και Πάγενκ (έγραψαν το 20-25 με μπλοκ).

Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του πρώτου σετ, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι απέκτησε από νωρίς αβαντάζ στο δεύτερο, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ως εφαλτήριο το πανίσχυρο μπλοκ τους και να φτάνουν τη διαφορά ακόμα και στους πέντε πόντους (6-11).



Κάπου εκεί "ξύπνησε" η Μακάμπι και επέστρεψε στο σετ με έξι αναπάντητους πόντους, με τους ερυθρόλευκους να μη χάνουν ωστόσο τη συγκέντρωση και την αυτοκυριαρχία τους και να μπαίνουν στην τελική ευθεία έχοντας προβάδισμα δύο πόντων (20-22). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 23-23 όμως και εκεί μίλησε η εμπειρία και η κλάση της ελληνικής ομάδας, με τον Πάγενκ να κάνει το 23-24 με τρομερό ατομικό μπλοκ και τον Στερν να υπογράφει την κατάκτηση του δεύτερου σετ με εντυπωσιακό άσο (23-25).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.