Ads Top

Survivor - Κώστας Αναγνωστόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που αρνείται ο Αναγνωστόπουλος να δώσει συνέντευξη στον ΣΚΑΪ


Έντονο παρασκήνιο - Αυτός είναι ο λόγος που ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη στον ΣΚΑΪ
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επιστρέφει σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο όμως συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος μετά την απρόσμενη αποχώρησή του από το παιχνίδι. 




Ο μισθοφόρος ή πειρατής όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, έδειξε την ενόχλησή του, μόλις λίγα λεπτά αφότου είχε ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό ότι ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση Ρία Κολοβού, Κρις Σταμούλη και Εύη Σαλταφερίδου ήταν εκείνος που έπαιρνε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ο Κώστας, μάλιστα, όταν ανακοινώθηκε ότι φεύγει αρνήθηκε να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του λέγοντας πως θέλει να πάρει τη δάδα του και να αποχωρήσει.



Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε, όπως συνηθίζεται με παίκτες που αποχωρούν, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, γεγονός που προκάλεσε πολλά σχόλια αλλά και εικασίες για το τι πραγματικά συνέβη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος γύρισε την πλάτη του.

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της χθες, δικαιολόγησε τον μισθοφόρο, λέγοντας πως είναι χαμηλών τόνων και θέλει να το σκεφτεί.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν σήμερα στην εκπομπή Open Weekend για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τους αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη μέσω skype στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.