Ads Top

«Το μόνο που έχω να πω είναι...» - Η αποκάλυψη Δημήτρη Φιντιρίκου για κινητό, Δαλάκα και Survivor


Δεν κρύφτηκε ο Δημήτρης Φιντρίκος, είπε όλη την αλήθεια για πρώτη φορά..

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος μετά το σκάνδαλο με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor All Star, ξεκαθάρισε τη θέση του μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ. 

Ο επιχειρηματίας επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους, ενώ αποκάλυψε και το λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση αυτή.




Το πρώην ζευγάρι όπως είχε ειπωθεί, χώρισε ενώ έκανε συζητήσεις για το κοινό του με μέλλον, είχε έκαναν σκέψη και για δημιουργία οικογένειας με τον ερχομό ενός παιδιού.


Οι δηλώσεις του Φιντιρίκου για Δαλάκα και Survivor All Star



«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω να επικοινωνήσω μαζί της από τα Χριστούγεννα που τα περάσαμε μαζί. Από εκεί και έπειτα μετά την απόφαση της να πάει στο παιχνίδι εγώ ήμουν αντίθετος και της το είχα ξεκαθαρίσει πριν ταξιδέψει. Και αυτό γιατί η γνώμη μου ήταν ότι έχει λάβει μέρος σε δυο παιχνίδι, έχει φτάσει στον τελικό, έχει κερδίσει το ένα και δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

Σχετικά με το επίμαχο θέμα που συνέβη στο επεισόδιο, από την στιγμή που δεν έχω επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζω τι έχει γίνει ακριβώς δεν μπορώ να εκφέρω καμία απολύτως γνώμη. Γιατί από την στιγμή που δεν ήμουν εκεί και δεν έχω δει με τα μάτια μου ούτε ακούσει με τα αυτά μου τι έχει γίνει ακριβώς δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο έχει κανόνες, έχει άλλου παίκτες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται στο έπακρο και να υπάρχει ένα fairplay για όλους ανεξάρτητα με ποιος είναι πιο δημοφιλής και πιο καλός παίκτης ή όχι. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι όλοι ικανοί και ίσοι.



Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και, επειδή γράφτηκαν πολλά φυσικά και δεν ανακατευόμουν με οποιονδήποτε τρόπο για το τι γίνεται μέσα ειδικά όταν δεν βρίσκομαι εκεί και όταν είναι ένα παιχνίδι που εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξη του καθώς ζω τον αληθινό κόσμο δίνω τους αγώνες μου έξω.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά στην υγεία της και στην ψυχολογία της καθώς αυτό που συνέβη σίγουρα θα την έχει στεναχωρήσει πολύ. Η ζωή συνεχίζεται και σημασία έχει όταν πέφτεις να σηκώνεσαι

Έτσι έχω μάθει να κάνω και εγώ ο ίδιος από μικρό παιδί. Όλοι πέφτουμε, σημασία έχει να σηκωθούμε πιο δυνατοί και φυσικά να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Η ζωή δεν τελειώνει με ένα παιχνίδι», ήταν τα πρώτα του λόγια.


Οι αναρτήσεις που έκανε μετά το περιστατικό


Και η δεύτερη έγραφε: «Το πιο δύσκολο στις μέρες μας είναινα παλεύεις με τα λιοντάρια».


Το βράδυ της Τρίτης (31/1) την ώρα που προβαλλόταν το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.



Η μια ανάρτηση είχε μια "αφιέρωση" από τον λογαριασμό «p.korovesis» και έγραφε: «Άλλα λέτε. Άλλα κάνετε. Άλλα είστε. Να το προσέχετε αυτό».



Και η δεύτερη έγραφε: «Το πιο δύσκολο στις μέρες μας είναινα παλεύεις με τα λιοντάρια».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.