Ads Top

Survivor - Καρολίνα Καλύβα: Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στην Ελευθερία Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο (vid)


Η σχέση που είχαν οι δύο γυναίκες πριν το Survivor - Δείτε τι της έστειλε η Καρολίνα, ποια ήταν η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου..

Καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, βρέθηκε σήμερα 5/2 η Καρολίνα Καλύβα μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star. 

H είσοδο της ωστόσο στο πλατό ήταν επική, με όλους στο πλατό να την πειράζουν για τη σχέση της με τον Μπο.




Συγκεκριμένα, η Καρολίνα έκανε είσοδο με το νέο τραγούδι του πρώην συντρόφου της σε συνεργασία με τον Χρήστο Δάντη. Μάλιστα, όχι μόνο το χόρευε αλλά και το τραγουδούσε.


Το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στην Ελευθερία



Στην συνέχεια αφού κάθισε στο τραπέζι με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της, η Καρολίνα μίλησε για όλο το περιστατικό με τον Μάριο Πρίαμο, αλλά και τα σχόλια που δέχτηκε από τα social media. Επίσης, δεν δίστασε να αποκαλύψει το μήνυμα που έστειλε στην Ελευθερία Ελευθερίου - δείτε και το μήνυμα που έστειλε στον Μπο.



«Πέρασα εκπληκτικά στο Survivor. Τον Μάριο τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, από τη στιγμή που τον συνάντησα στα γραφεία. Δεν ήταν άβολο. Στη διαχείρισή του θα έλεγα ότι ήταν ανήσυχο. Ανησυχούσα για το ότι πρέπει να το μάθει ο Μπο και ήξερα ότι αυτό δε γίνεται να συμβεί…



Δέχτηκα σκληρή κριτική στα social media. Αλλά, εντάξει μπήκα στα σπίτια τους με κάποιο τρόπο, οπότε κάπως το καταλαβαίνω. Αυτό που είπα είναι ότι δε με αφορά η σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου γιατί είναι δικό του θέμα. Την Ελευθερία την προπονούσα και εύχομαι να την προπονήσω και στο μέλλον. Της έστειλα ένα μήνυμα, απαντήθηκε αλλά, δε τα καταφέραμε. Δε πειράζει, δεν είναι ώρα ακόμα», είπε η Καρολίνα Καλύβα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.