Ads Top

Survivor Spoiler 9/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;


Μπλε ή Κόκκινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..
Για να μην κοροϊδευόμαστε και λένε ότι να ναι, Survivor spoiler θα έχουμε το πρωί. Μέχρι και λίγες ώρες πριν βγει το επεισόδιο στον αέρα του ΣΚΑΪ, το τι θα δούμε στο Survivor All Star είναι στο μοντάζ. Όλα έχουν πάει πολύ πίσω. Το ποιος κερδίζει το έπαθλο φαγητού, δεν το ξέρουμε ακόμα.




Πάμε απλά για μια εκτίμηση, μια απλή εκτίμηση του τι θα δούμε την Τρίτη. Βλέπετε τι γίνεται. Το trailer βγαίνει λίγες ώρες πριν το επεισόδιο στο Survivor, άλλες φορές βγαίνει με μονταρισμένες εικόνες άλλου επεισοδίου, επομένως καταλαβαίνετε. Αυτή την εβδομάδα θα στρώσει η κατάσταση.

Αυτό που ξέρουμε είναι ποιος αποχωρεί την Πέμπτη. Αυτή η αποχώρηση ενδεχομένως και να δυναμώσει τους Μαχητές. Σίγουρα το ότι θα είναι μικρότερος αριθμός παικτών, θα βοηθήσει. Αυτό που ξέρουμε επίσης είναι πως οι μπλε έχουν αρχίσει να κλείνουν την αγωνιστική απόσταση.



Βέβαια, οι Μαχητές βρέθηκαν μπροστά 3-0 και 4-1, προηγήθηκαν και στο 8-7, αλλά έχασαν στο τέλος με 10-8. Ηχηρό ψυχολογικό πλήγμα. Το ότι η Μελίνα πήγε στο νοσοκομείο δεν κάνει ευκολότερη την κατάσταση.

Με άλλα λόγια, το συνολικό σκορ έφτασε στο 15-6.

Ωστόσο, ένα έριχνα ένα βότσαλο στη θάλασσα σαν Γεωργία θα έπαιρνε τα ρίσκο να ψηφίσω μπλε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.