Ads Top

Survivor Spoiler 2/2: Ο Πούμπουρας «πpόδωσε» την σημερινή αποχώρηση (vid)


Άφωνοι όλοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Δείτε πως αντέδρασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη..

Χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό 2/2 επεισόδιο του Survivor All Star, στο τέλος του οποίου θα δούμε έναν παίκτη να αποχωρεί από το παιχνίδι και να επιστρέφει στην Ελλάδα. Τέσσερις υποψήφιοι: Κρις Σταμούλης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού.




Οι μπλε, όπως καταλαβαίνουμε κι όπως παρακολουθήσαμε, δεν τα πήγαν καθόλου καλά αυτή την εβδομάδα. Τέσσερις στις τέσσερις νίκες οι Διάσημοι, αφάγωτοι και αδύναμοι οι Μαχητές. Ακόμα και στον χθεσινό αγώνα που οι Κόκκινοι ήταν μείον δυο δεν κατάφεραν να υπερισχύσουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, το αποψινό αγώνισμα δεν θα ολοκληρωθεί λόγω εντάσεων...Συγκεκριμένα, οι Μαχητές καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού βρίσκονται μπροστά στο σκορ όμως κάποια αντιαθλητικά χτυπήματα από τους Κόκκινους θα τους νευριάσουν με αποτέλεσμα να σταματήσουν να αγωνίζονται και ουσιαστικά να "χαρίσουν" το έπαθλο στους Κόκκινους!



Αυτοί όμως με την σειρά τους δεν θα το δεχτούν και θα γίνει ένας κακός χαμός.... Σύμφωνα όμως με τις πηγές μας, η παραγωγή πιθανότατα θα δώσει το έπαθλο σε οποίον τυπικά κερδίσει και δεν προβλέπεται η όποια παραχώρησή του στην αντίπαλη ομάδα....


Η αποκάλυψη του Σάββα Πούμπουρα για το Survivor All Star





Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης 2/2, ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πως παίκτης που αποχωρεί – είναι ο «Μισθοφόρος», Κώστας Αναγνωστόπουλος, κάτι που σας έχουμε αποκαλύψει ήδη εμείς το πρωί!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.