Ads Top

Survivor Spoiler 20/2: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Μάριος Πρίαμος;


Βόμβα στο Survivor - Αποχωρεί για...λόγους ευθιξίας ο Μάριος Πρίαμος; Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα..

Καταιγιστικές εξελίξεις είχαμε στο Survivor All Star, με την Ελευθερία Ελευθερίου να έρχεται και να φέρνει τα πάνω-κάτω.




Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε επίθεση στον Μάριο Πρίαμο, εκτοξεύοντας την ίντριγκα στα ύψη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τώρα το ενδιαφέρον περνάει στον Μάριο Πρίαμο, που φάνηκε τελείως αδιάφορος στο μεγαλύτερο κομμάτι της σύγκρουσης.

Λέτε να έχουμε αποχώρηση;

Όπως πολύ σωστά τον χαρακτήρισε η Ελευθερία, η «ντροπή της Κύπρου», και του πανελληνίου θα συμπληρώσουμε εμείς, θέλησε να γυρίσει το κλίμα υπέρ του. Γνωρίζει, ως πολύ έμπειρος στο ριάλιτι επιβίωσης, ότι η κατάσταση που έστησε με την Καρολίνα θα του στοιχίσει.



Θα του στοιχίσει όχι μόνο ψυχολογικά και άρα αγωνιστικά, αλλά και τηλεοπτικά! Όπως όλοι είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε, ο Μάριος μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα των τηλεθεατών και αν κάποια στιγμή βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, προφανώς και θα αποχαιρετήσει το έπαθλο!

Ο Μάριος, που πλέον δεν είναι και από τους πολύ δυνατούς παίκτες, «έπεσε» στα μάτια του κοινού και τώρα όσο κι αν προσπαθήσει η απόφαση είναι ειλημμένη.

Άρα, είναι πολύ πιθανό, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Μάριος να είναι ήδη «ψημένος» για οικειοθελή αποχώρηση. Και αυτό θα έπρεπε να κάνει όποιος σεβόταν τόσο τις κυρίες όσο και τον εαυτό του. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι με την Ελευθερία ήταν πέντε χρόνια μαζί αλλά και το γεγονός πως αν έφευγε σήμερα που μιλάμε 20/2, ο Κύπριος θα έπαιρνε 35.000 ευρώ!



Ωστόσο, τα λεφτά είναι πολλά, ποιος έχασε και την ντροπή για να τη βρει ο Πρίαμος και άλλα τέτοια βαρύγδουπα μπορούμε να αραδιάσουμε αν θέλουμε να καλλιεργήσουμε το κλίμα. Όμως το έκανε τόσο καλά από μόνος του που καμία ανάγκη δε μας έχει!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.