Ads Top

Survivor - Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη γυναίκα που μίλησε ο Αναγνωστόπουλος μέσα από το αεροπλάνο (pic)


Αποφεύγει να μιλήσει στον ΣΚΑΪ αλλά σε εκείνη μίλησε με χαμόγελο.. Δείτε τι ανέβασε..

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε από το Survivor All Star και σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που αποχώρησαν από το παιχνίδι δεν μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ενώ έχει ακυρώσει και την παρουσία του στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γειά σου, διότι είναι πολύ θυμωμένος, όχι μόνο λόγω της αποχώρησής του, αλλά και με την παραγωγή του καναλιού.




«Δεν είναι μόνο έξαλλος με την παραγωγή του Survivor, αλλά και με το κανάλι του ΣΚΑΪ. Εφόσον ο ίδιος θεωρεί ότι αδικήθηκε από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και αποχώρησε από το παιχνίδι, ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει την πρώτη συνέντευξη, που λέμε, αρχικά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μέσω Skype, αλλά από ότι μαθαίνουμε, δεν θα βρίσκεται ούτε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, που σημαίνει αυτό ότι αρνείται να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη στο κανάλι του ΣΚΑΪ», αναφέρθηκε στον αέρα.



Και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξήγησε πως: «Η σύμβαση που μας υποχρεώνει έχει διάρκεια 6 μήνες, άρα λοιπόν, ο παίκτης που αποχωρεί, με το γράμμα του νόμου, πρέπει μέσα σε 6 μήνες υποχρεωτικά να βγει 4 ή 5 εκπομπές του καναλιού», τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να μιλήσει αμέσως.


ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.