Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 9/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Δύσκολη μέρα είναι αυτή για τα Survivor spoiler. Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού της Πέμπτης στο Survivor All Star; Ζόρικο task να μάθουμε, τελικά το τι θα γίνει απόψε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήρθε έστω κι αργά!




Οι μπλε έχουν κλείσει την ψαλίδα αγωνιστικά, αλλά στα κρίσιμα σημεία έχουν άγχος Βγαίνει αυτό. Ακόμα κι όταν παίρνουν μια διαφορά στους πόντους, δεν είναι σίγουρο πως θα κερδίσουν. Την Τετάρτη το βράδυ το είδαμε να συμβαίνει, με τους Μαχητές να χάνουν αν και προηγήθηκαν 4-1.

Το είδαμε και την Τρίτη το βράδυ. Κέρδισαν μεν, αλλά με την ψυχή στο στόμα δε. Το τελικό 10-9 ήρθε υπέρ τους, αλλά οι Μαχητές προηγήθηκαν στο συγκεκριμένο αγώνα ασυλίας με 7-2! Και πάλι ντέρμπι κατάφεραν να το κάνουν.

Τι θα γίνει αυτή τη φορά όμως; Θα κατορθώσουν να κερδίσουν ένα δεύτερο έπαθλο μέσα σε τρεις μέρες και να φάνε ξανά στο Survivor;




Survivor διαρροή 9/2: Αυτοί κερδίζουν!



Οι κόκκινοι έχασαν ένα αγώνισμα και το πήραν προσωπικά. Κατσούλης και Σταυρούλα είναι σοβαρές δυνάμεις για να φέρνουν πόντους και νίκες. Το κάνουν και το κάνουν και θα εξακολουθούν να το κάνουν. Οι μπλε ψάχνουν τις δικές τους σταθερές και μόνο οι δύο… Ηλίες κάνουν κάτι.

Η πληροφορία ήρθε από τον Άγιο Δομίνικο καθυστερημένα, αλλά ήρθε. Διότι, είπαμε έχουν γίνει τα πάνω κάτω στα γυρίσματα. Αλλά… μάθαμε.



Οι κόκκινοι είναι πάλι αυτοί που κερδίζουν το έπαθλο φαγητού.

Είχα μια ελπίδα πως αυτή τη φορά, θα τα καταφέρουν οι μπλε. Αλλά όχι. Με άλλα λόγια, το συνολικό σκορ φτάνει στο 16-6. Δέκα νίκες διαφορά δεν είναι και μικρό πράγμα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.