Ads Top

Survivor Διαρροή 7/2: Οριστικό! Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιώμενο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Για μία ακόμα φορά θα έχουμε καρέ υποψηφίων προς αποχώρηση θα έχουμε στο Survivor. Με άλλα λόγια, δεν προέκυψε κάποια ισοβαθμία στις ψηφοφορίες. Αυτή τη φορά βέβαια θα δούμε αν συμβούλιο στο Survivor All Star με διαφορετική στόχευση. Ποιος είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Το πλέον σημαντικό ήταν ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία. Κι εκεί είχαμε μία έκπληξη ως προς την τελική έκβαση. Διότι, άλλον περιμέναμε να κερδίσει, άλλος κερδίζει τελικά. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα γίνει αυτή η ανατροπή.

Οι τρεις υποψήφιοι είναι γνωστοί. Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι τρεις παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ώρα να μάθουμε ποιος είναι ο 4ος υποψήφιος.




Survivor 7/2 spoiler: Ποιος είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση;



Το μοτίβο ήταν συγκεκριμένο. Εδώ και πέντε συμβούλια του νησιού οι μπλε γινόντουσαν άνω κάτω. Διότι, οι Μαχητές έπρεπε να βγάζουν συνεχώς παίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το παιχνίδι.

Αυτή τη φορά, σειρά έχουν οι Διάσημοι. Οι κόκκινοι πρέπει να ψηφίσουν παίκτη μετά από πολύ καιρό. Και αναγκαστικά δεν μπορούν να ψηφίσουν παίκτη από το κομμάτι των γυναικών στην ομάδα, αλλά μόνο από τους άνδρες.

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ισχύει ο κανόνας των τριών για τις γυναίκες της κόκκινης ομάδας. Δεν μπορούν να ψηφιστούν. Στους άνδρες είναι συγκεκριμένες οι επιλογές. Σπύρος Μαρτίκας και Κώστας Παπαδόπουλος.



Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ψηφοφορία. Ο ζαχαροπλάστης είχε μειωμένη απόδοση τελευταία, κάποιες συνεχόμενες ήττες και ως εκ τούτου βγαίνει στον τάκο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.