Ads Top

Survivor Διαρροή 5/2: Οριστικό! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Survivor Διαρροή 5/2: Οριστικό! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οριστικό και 100% επιβεβαιώμενο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..
Το Survivor All Star μπαίνει στην πέμπτη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως είμαστε στις επάλξεις για τα Survivor spoiler. 




Ακόμα στην επικαιρότητα κυριαρχεί το θέμα Δαλάκας και Ασημίνας, αλλά για την ώρα έχουμε νεότερα για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μαζί με το οριστικό spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία, κάναμε και την ανάλυση για τον παίκτη που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι μπλε έχουν έντονο διαπληκτισμό στην καλύβα τους. Το είδαμε αυτό από το Survivor trailer όπου ο Τάκης Καραγκούνιας κάνει επίθεση σε όλους. Η πείνα άρχισε να κάνει τα δικά της.

Το μυαλό των παικτών παίζει περίεργα παιχνίδια. Οι Μαχητές είναι σε δύσκολη φάση. Η μπλε παραλία πρέπει να διαχειριστεί την αφαγία, την πείνα, την κακή ψυχολογία, τα νεύρα, αλλά και ένα κακό σερί αγώνων, μόνο με ήττες.



Το κακό είναι πως η κατάσταση δεν θα αλλάξει ούτε στο επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή. Διότι, οι μπλε πάνε στο συμβούλιο ως η ομάδα που έχει βγει χαμένη στην ασυλία, άρα θα πρέπει να υποδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.


Survivor All Star: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος;



Μετρημένα κουκιά με όσα έχουμε δει από τους μπλε στο Survivor μέχρι στιγμής. Ανάμεσα σε δύο παίκτες θα παιζόταν η πρώτη υποψηφιότητα. Ο Κρις Σταμούλης ήταν ο ένας και ο Τάκης Καραγκούνιας ο άλλος. Με άλλα λόγια, οι μπλε είτε θα ψήφισαν με βάση την αγωνιστικότητα, είτε με βάση την επιβίωση στην καλύβα.



Τι επέλεξαν τελικά; Το… στομάχι τους. Είναι ολοφάνερο πως ο Κρις Σταμούλης δεν μπορεί να φέρει νίκες, αποτελεί πρόβλημα με τους κόκκινους να τον διαλέγουν συνεχώς, οπότε δεν μπορεί να γλιτώσει τον τάκο.

Σας το είπαμε πως είναι φαβορί, επιβεβαιώνεται κιόλας. 

Ο Κρις Σταμούλης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση παίκτης. Κι αυτή τη φορά δεν θα είναι εύκολο να γλιτώσει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.