Ads Top

Survivor Αποχώρηση Διαρροή 23/2: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Έχουμε έκπληξη; Δείτε ποιος βρίσκεται οριστικά πλέον στο ξενοδοχείο.. 

Για μία ακόμα φορά συνέβη αυτό. Η συγκεκριμένη αποχώρηση από το Survivor είναι οριστική και δεν αλλάζει. Τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί ως τώρα.




Η τελευταία πράξη του της 7ης εβδομάδας του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι στο σημερινό επεισόδιο. Μετά τα όσα έγιναν με την Καρολίνα και τον Μάριο, περιμένουμε το… τέλος του νούμερο 1 παίκτη. Έχουν εντάσεις οι μπλε πλέον στην παραλία του. Παρότι, οι προσθήκες ήταν καλές. Αυτό έδειξαν στο ξεκίνημα. Διότι, ο Αγόρου είναι πηγή πόντων. Οι υπόλοιποι, όχι τόσο.

Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε ένα ακόμα αγώνισμα για έπαθλο φαγητού. Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο. Κλειδωμένο και οριστικό είναι αυτό το Survivor spoiler. Από πολύ νωρίς σας έχει δοθεί.



Στη συνέχεια έχουμε και αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα αυτή τη φορά. Μίνι έκπληξη, ήταν το δεύτερο φαβορί για αποχώρηση.

Οι ψηφοφορίες συνεχίζονται μέχρι και την έναρξη του επεισοδίου. Μας δίνουν το δικαίωμα να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα.


Survivor spoiler 23/2 αποχώρηση: Αυτός φεύγει, τόσα παίρνει



Πολύ γνωστή είναι πλέον η αποχώρηση. Ωστόσο, οι προβολές έχουν αλλάξει. Από εκεί που βλέπαμε την Τετάρτη, για 3η εβδομάδα θα την δούμε Πέμπτη. Οπότε θα ακολουθεί επιβεβαιωτικό post, έτσι για να υπάρχει.



Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star. Είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο ποσό πλέον σαν εκκαθάριση. Ασφαλώς και θα τον περάσουν πολλοί. Αλλά ο ζαχαροπλάστης ήταν από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι.

Ο Κώστας έμεινε επτά εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Με άλλα λόγια, ο παίκτης των μπλε θα βάλει στον λογαριασμό του 35.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.