Ads Top

Survivor Διαρροή 21/2: Οριστικό! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιώμενο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Αυτό είναι ένα Survivor με ανατροπή. Με κάτι που δεν περιμένουμε. Διότι, ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι μία έκπληξη στο φετινό Survivor All Star. Ποιος είναι λοιπόν αυτός που βγαίνει στον τάκο στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Μέρα με πολλές αναρτήσεις είναι η σημερινή. Είναι η μέρα με τα περισσότερα Survivor Spoiler. Τα περισσότερα σας τα έχουμε δώσει από νωρίς όμως.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία. Οριστικό και δεδομένο. Και μάλιστα μιλάμε για αλλαγή σκηνικού.

Μαθαίνω μάλιστα πως το τελικό σκορ είναι συντριπτικά υπέρ της μπλε ομάδας σε μια εμφάνιση… δήλωση για τη συνέχεια.

Και όσα γίνονται σε αυτό το παιχνίδι παίζουν σημαντικό ρόλο και κρίνουν πολλά στην ψηφοφορία που έχουμε. Και θα εξηγήσουμε παρακάτω.




Survivor spoiler αποχώρηση 21/2: Υποψηφιότητα που δεν την περιμέναμε



Από το βράδυ της Δευτέρας έχετε ενημέρωση για το ποια είναι τα φαβορί να βγουν στον τάκο. Όσο και αν ακουγόταν περίεργο το όνομα του Γιώργου Κορόμι.



Αυτός τελικά δεν τη γλιτώνει. Ο Γιώργος Κορόμι είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα.  Για ποιο λόγο γράφω στον τίτλο ΣΟΚ; Μα γιατί είναι ο παίκτης που φέρνει ψάρια στο τραπέζι. Το ερώτημα είναι άλλο όμως.

Πως και τη γλιτώνει ο Σπύρος Μαρτίκας που βγαίνει συχνά πυκνά στον τάκο; Είναι ο μοναδικός παίκτης των Διασήμων που θα διασωθεί από το ναυάγιο της ομάδας των κόκκινων συνολικά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.