Ads Top

Survivor Διαρροή 13/2: Οριστικό! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιώμενο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Το Survivor All Star θα δώσει κι άλλον υποψήφιο απόψε. Για την ακρίβεια, δύο. Διότι, οι κανόνες άλλαξαν στο Survivor φέτος. Με άλλα λόγια, τα Survivor spoiler έχουν πάρει φωτιά. Μπαμ έκανε ποια είναι φαβορί για να είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Είναι οριστικό. Αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Μαζί με το οριστικό spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία, κάναμε και την ανάλυση για την παίκτρια που θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Καλά, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Οι μπλε πρέπει να διαλέξουν δύο υποψηφίους προς αποχώρηση. Αλλά η μια έκανε μπαμ από μακριά.

Η Μελίνα Μεταξά είναι η 2η υποψήφια προς αποχώρηση παίκτρια από το παιχνίδι. Δεν είναι στα καλά της η Κύπρια παίκτρια, δεν μπορεί να αγωνιστεί, αμφισβητήθηκε από κάποιους συμπαίκτες της και μοιάζει να μην νιώθει και καλά και να πρέπει να αποχωρήσει από το συμβούλιο, σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο trailer του Survivor.

Θα έχει και ενδιαφέρον ο τρόπος που θα βγει στον τάκο η Μελίνα. Διότι, η κατάστασή της δείχνει σαν να μην μπορεί να συνεχίσει. Θα τα δούμε…




Survivor All Star: Ψηφίζεται από όλους η Μελίνα;



Η πληροφορία για την υποψηφιότητα της Μελίνας Μεταξά είναι ακριβής. Δεν είναι υπάρχει αμφιβολία πως οι Μαχητές την επιλέγουν να βγει στον τάκο απόψε. Το ερώτημα έχει να κάνει με ποιο τρόπο.

Το αναφέρουμε αυτό για συγκεκριμένο λόγο. Διότι, ο λογαριασμός του Lucky Luke στο Twitter αναφέρει πως ψηφίζεται από όλη την ομάδα της!

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό αν ισχύει; Που δύσκολα να μην ισχύει. Πως από τη δική της και μόνο ψήφο θα βγει ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση παίκτης στους μπλε!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.