Ads Top

Survivor - Μαρία Αντωνά: Η Μαρία Αντωνά «τελειώνει» σε 1 λεπτό τον Νίκο Μπάρτζη - «Δεν κοιτάει που έχει...»


Πρωτοφανές ξέσπασμα από την Μαρία Αντωνά που ίσως βρίσκει σύμφωνους μια μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών για τον Νίκο Μπάρτζη..

Το πρωί της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν τα χθεσινβραδινά ευτράπελα του survivor all star. 




Η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στον τσακωμό του Αγόρου με τον Μπάρτζη και τον Πιλίδη στον στίβο μάχης.

Να υπενθυμίουμε ότι ο παίκτης των μαχητών άρχισε να βρίζει και τότε οι μπλε μπήκαν στη μέση με τον Νικόλα Αγόρου συγκεκριμένα να αρπάζεται μιας και απαιτεί το σεβασμό τόσο από την ομάδα του, όσο και από τους αντιπάλους του.


Τα καρφιά της Αντωνά για τον Μπάρτζη στο χθεσιοβραδινό επεισόδιο του survivor all star





«Όλο αυτό με την Ευρυδίκη και τον Ασημακόπουλο ήταν για να πάρουν την προσοχή από τον Μπάρτζη. Ξεκάθαρα», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα. «Άνθρωπος είμαι κι εγώ, είπε ο Μπάρτζης, λυγίζω και σπάω», πρόσθεσε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

«Μετά ο Ασημακόπουλος είπε ότι προσβάλλουν τον Πιλίδη, όταν τον ειρωνεύονται και τον λένε ότι είναι κοντούλης», τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να σημειώνει: «Ότι και καλά, ρε παιδί μου, ο άνθρωπος των σπηλαίων, ούγκανος».

«Α ναι; Σχολιάζουν τον Γιώργο; Δεν κοιτάνε τα κοντά μυαλά τους, ο Γιώργος τους πείραξε», σχολίασε η Μαρία Αντωνά.



«Εγώ καταλαβαίνω ότι ο Νίκος Μπάρτζης είναι λίγο πιο λαϊκό παιδί, λίγο πιο ούγκανος… αλλά έχει και ένα όριο. Δεν μπορείς να φωνάζεις και να ουρλιάζεις», απάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να συμπληρώνει: «Ξαφνικά τα έβαλε με την αντίπαλη ομάδα και τους είπε: στο τέτοιο μου. Κάπως πρέπει να τον μαζέψεις».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.