Ads Top

Είναι ζωντανός ή νεκρός; Η φωτογραφία που αποκαλύπτει την αλήθεια για Sin Boy (pic)


Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και βάζει τέλος στην υπόθεση του Sin Boy..

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τον Sin Boy, μετά την έντονη φημολογία ότι πέθανε με αφορμή μια φωτογραφία του τράπερ μέσα σε ένα ασθενοφόρο -δείτε εδώ. 




«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα», έχουν γράψει στο προφίλ του.

Η οικογένειά του ακόμη δεν έχει βγει να επιβεβαιώσει δημόσια στην κάμερα το γεγονός, παρά μόνο κάνει αναρτήσεις στα social media. Η αδερφή του Έλενα, δημοσίευσε στο δικό της προφίλ στο Instagram την ίδια με την παραπάνω ανάρτηση ως story και το μόνο που σημειώσει είναι απλά η φράση: «Rip».



Ωστόσο, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο TikTok, που δείχνει τον Sin Boy στο Παρίσι ζωντανό, αν και κανείς δεν γνωρίζει αν η συγκεκριμένη εμφάνιση του τράπερ στη γαλλική πρωτεύουσα είναι πρόσφατη ή παλιότερη.

Όμως, το μεσημέρι του Σαββάτου 25/2, το θρίλερ γύρω από τον ίδιο φαίνεται πως έλαβε τέλος, μιας και εντοπίστηκε πριν από 4 ημέρες ζωντανός σε καφέ του Άμστερνταμ. Η φωτογραφία που τον δείχνει ζωντανό προβλήθηκε συγκεκριμένα στην εκπομπή «Γεια σου», με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα να ξεκαθαρίζει ότι η φωτογραφία είναι πρόσφατη.

Μάλιστα, η σύντροφός του, Ρίνα, δημοσίευσε στο Instagram της μερικές από το Άμστερνταμ, στις οποίες κάποιοι εντόπισαν από τον αντικατοπτρισμό στα γυαλιά της, ότι ο φωτογράφος είναι ο Sin Boy.




Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που «σκηνοθετείται» ο θάνατος του Sin Boy, αφού μία παρόμοια φήμη είχε κυκλοφορήσει και το 2018. Όσοι τον γνωρίζουν καλά, ισχυρίζονται πως είναι ζωντανός και πιθανότατα όλο αυτό που συμβαίνει είναι κάποιο διαφημιστικό κόλπο.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε όλη η φημολογία, οι φαν του τράπερ έχουν χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα». Κάποιοι τον υποστηρίζουν, θεωρώντας πως είναι... έξυπνο αυτό που έχει προκαλέσει, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι έχει παρατραβήξει το συγκεκριμένο θέμα και οφείλει κάποιος να δώσει μία επίσημη απάντηση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.