Ads Top

Η απάντηση NOVA στον ΠΑΟΚ για το 2-2 του Αστέρα Τρίπολης! (vid)


Δείτε ποια είναι η επίσημη απάντηση της Nova στον ΠΑΟΚ, τι λέει για την φάση και όσα προβλήθηκαν στη ζωντανή ροή..

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ανακοίνωσή της εξέφρασε οτι υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έληξε με σκορ 2-2, παρότι ο δικέφαλος προηγήθηκε με 2-0 στο 82′.




Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο δικέφαλος ζητάει εξηγήσεις και από το συνδρομητικό κανάλι, για το γεγονός ότι δεν προβλήθηκε ριπλέι πριν το γκολ της ισοφάρισης, σύμφωνα με το οποίο κατά τον δικέφαλο υπάρχει οφσάιντ.

Η Nova απάντησε στους ασπρόμαυρους, αναρτώντας βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο youtube, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η επίμαχη φάση από το ξεκίνημά της.

Αναλυτικά η απάντηση του συνδρομητικού καναλιού:



«Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, τα replay που προβλήθηκαν επικεντρώθηκαν στο γκολ και στις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών για επιθετικό φάουλ. To στιγμιότυπο από το ξεκίνημά του, αναρτήθηκε στο novasports.gr, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και έχει ήδη προστεθεί στα highlights. Ο τηλεοπτικός πάροχος δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τις αποφάσεις του διαιτητικού επιτελείου, το οποίο μέσω VAR έχει ανεμπόδιστη πρόσβαση στο σύνολο των καμερών».

Θυμίζουμε πάντως οτι ο πρώην διαιτητής Αριστομένης Κοτσιαύτης που σχολίασε τις φάσεις στην εκπομπή «Total Football» υποστήριξε οτι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό στη διαιτησία του αγώνα.

Δείτε το πλήρες βίντεο της Nova για τη την επίμαχη φάση του Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-2:






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.