Ads Top

Πασίγνωστος kick boxer, πρωταθλητής: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Μεταξά


Ο λόγος που χώρισαν..

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες στα χρονικά του Survivor είναι αναντίρρητα η Μελίνα Μεταξά, την οποία αρχικά γνωρίσαμε μέσα από τον κύκλο του 2018. Αποτελεί όμως από τις πιο δυνατές γυναίκες για αυτό και δε θα μπορούσε να έλειπε φέτος από το Survivor All Star.




Η Μελίνα είναι χορεύτρια και γυμνάστρια και από μικρή ηλικία μέχρι και σήμερα ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό. Από όταν ήταν μικρό παιδί έχει ασχοληθεί με πάρα πολλά αθλήματα, ενώ παράλληλα για επτά χρόνια ήταν cheerleader στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Κατάγεται από την Κύπρο και τα παιδικά της χρόνια τα έχει περάσει στη Λεμεσό. Είναι 36 ετών έχει αποφοιτήσει από μία ιδιωτική σχολή γυμναστών και έχει σπουδάσει στην Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής. Από πολύ νεαρή ηλικία έχει δοκιμάσει διάφορα αθλήματα και παράλληλα έχει ασχοληθεί και με το breakdance. Μερικά από τα αθλήματα που έχει δοκιμάσει είναι τα: MMA, Brazilian jiu jitsu, έπταθλο, calisthenics και τραμπολίνο.


Ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Μεταξά





Μάλιστα, όσο βρίσκονταν στο Survivor έγινε γνωστή η σχέση της με τον Λευτέρη Χαχαμίδη, ο οποίος είναι κικ μπόξερ με πολλές διακρίσεις στο άθλημά του. Το ζευγάρι φαινόταν ερωτευμένο και αγαπημένο, όμως λίγο αφού αποχώρησε η Μελίνα Μεταξά από το Survivor αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.


Τι συμβαίνει ωστόσο με την υγεία της





Μεγάλη ανησυχία επικρατεί με την υγεία της Μελίνας Μεταξά στο Survivor All Star. Η παίκτρια με καταγωγή από την Κύπρο, έχει καταρρεύσει δυο φορές και την μία έχει οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έπειτα από δυσφορία που ένιωσε κατά την διάρκεια του στίβους μάχης.

Μια ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 9/2 λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επάθλου, η παίκτρια των Μπλε έπεσε κάτω και όλοι έτρεξαν γύρω της. Άμεσα τις έδωσε τις πρώτες βοήθειες και η γιατρός της παραγωγής. Όπως ειπώθηκε μάλιστα, η Μελίνα έχει κοίλη στον αυχένα.

Όπως ήταν επόμενο, φορείο την οδήγησε εκτός αγωνιστικού χώρου για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και δεν έπαιξε στον αγώνα.

Αρχικά να σημειώσουμε πως ο πατέρας της είναι έξαλλος με την όλη κατάσταση, καθώς όπως αποκάλυψε ξεσπώντας, δεν τον είχε ενημερώσει κανείς για την υγεία της κόρης του και το έμαθε στο χθεσινό 9/2 επεισόδιο - δείτε την ανάρτηση του.

Σύμφωνα τώρα με την εκπομπή Πρωινό μας, η υγεία της Μελίνας Μεταξά είναι πολύ καλύτερα και θα επιστρέψει στους στίβους μάχης. Μπορεί να γράφτηκε πως κινδυνεύει η συμμετοχή της στο παιχνίδι, ωστόσο είναι αναληθή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.