Ads Top

Απόφαση έκπληξη Μίτσελ με Παναιτωλικό!


Ήταν η...έκπληξη του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και σήμερα τον αφήνει εκτός 20αδας με Παναιτωλικό..

Ο Ζούμερ Μπουτούτσι έμεινε εκτός 20αδας από τον Μίτσελ για το ματς με τον Παναιτωλικό




Τη Πέμπτη το βράδυ ο Ζούμερ Μπουτούτσι ήταν μάλλον μια από τις εκπλήξεις του Μίτσελ. Τον επέλεξε στο 39΄αντί του τραυματισμένου Πεπ Μπιέλ, τον Κοσοβάρο που έκανε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Απόψε όμως ο 26χρονος winger ήταν εκείνος ο ένας που έμεινε εκτός αποστολής σε σχέση με την χθεσινή λίστα «διαθέσιμων» που αποφάσισε ο 59χρονος προπονητής. Διάλεξε 22 παίκτες για το ματς με τον Παναιτωλικό, εκ των οποίων τρεις τερματοφύλακες. Θα έμενε λοιπόν εκτός ένας πορτιέρο (Κρίστινσον) και ένας ακόμη.



Ο κλήρος έπεσε στον Μπουτούτσι. Ποιοι χώρεσαν στον πάγκο του Ολυμπιακού; Οι Τζολάκης, Μπα, Ανδρούτσος, Κασάμι, Σαμασέκου, Μασούρας, Βαλμπουενά, Κανός και Ελ Αραμπί. Από αυτούς εκτός αποστολής την Πέμπτη ήταν ο Κανός (αναχώρησε εσπευσμένα για την Ισπανία καθώς «έχασε» τη μητέρα του) και ο Μασούρας.

Έχει τέσσερις διαθέσιμους winger ο Μίτσελ. Είναι λογικό ένας να μην χωρά στην αποστολή. Ειδικά όταν στις θέσεις των μεσοεπιθετικών επιλέγονται παραπάνω από ένα δεκάρια. Όπως απόψε με Φορτούνη και Χάμες Ροντρίγκες

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.