Ads Top

«Μεταγραφή» έκπληξη στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι!


Διαπρέπει με την ομάδα του και επιστρέφει στα «ερυθρόλευκα» το καλοκαίρι - Δείτε για ποιον πρόκειται, όλα τα δεδομένα

Το... κόλλημα λόγω Μίτσελ και πώς αλλάζει τα σχέδια για τη νέα σεζόν. Ποιος παίκτης που έχει φύγει δανεικός, μπορεί να επιστρέψει το καλοκαίρι; Η εξαιρετική του σεζόν, οι λόγοι που δεν ήθελε να παίξει στα ερυθρόλευκα και οι... καραμπόλες στο ρόστερ.




Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ έχει επιστρέψει στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς καταγράφει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Σταντάρ Λιέγης και έκανε τους φίλους των Πειραιωτών να… θυμηθούν ότι ακόμα ανήκει στην ομάδα τους. Αιτία για την επαναφορά του Δανού άσου στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα αποτέλεσαν ρεπορτάζ από το Βέλγιο, που αναφέρονται στο μέλλον του.

Για την ακρίβεια οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι ο Ζινκερνάγκελ θα προτιμούσε να παραμείνει στη Σταντάρ και μετά το καλοκαίρι, παρά να επιστρέψει στον Ολυμπιακό έπειτα από το πέρας του δανεισμού του. Από την άλλη, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ένας παίκτης με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και την ποιότητα του 28χρονου πρέπει να αξιοποιηθεί από τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο Ζινκερνάγκελ δεν πρόλαβε παρά να δείξει ελάχιστα πράγματα στο ξεκίνημα της σεζόν (σ.σ. πέτυχε ωστόσο δύο γκολ στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά προκριματικά) προτού αποχωρήσει από την ομάδα κατόπιν δικής του επιθυμίας.



Η απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς από την τεχνική ηγεσία ήταν ο λόγος που ο Δανός άσος ζήτησε να φύγει, αφού δεν ήθελε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν. Βέβαια, πλέον δεν υπάρχει Κορμπεράν, ενώ δεν είναι καν δεδομένο ότι θα υπάρχει Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως και να έχει, ο Ζινκερνάγκελ θα μπορούσε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Λιμάνι, σε περίπτωση φυσικά που τον επιλέξει είτε ο Μίτσελ είτε κάποιος νέος προπονητής.

Θα είναι άδικο για τον παίκτη να τον κρίνουν οι οπαδοί από το πολύ μικρό διάστημα που έπαιξε για τον Ολυμπιακό και να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι… δεν κάνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τους Πειραιώτες είχε να επιδείξει καλή παρουσία στη Νότιγχαμ Φόρεστ και πλέον κάνει φοβερά πράγματα με τη φανέλα της Σταντάρ, για λογαριασμό της οποίας μετρά μέχρι στιγμής 7 γκολ και 2 ασίστ σε 18 αγώνες. Αν μη τι άλλο, αυτό αποδεικνύει ότι αν ο Δανός «κολλήσει» με την ομάδα και τον προπονητή, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλά.

Προφανώς το ζήτημα του Ζινκερνάγκελ είναι πολυπαραγοντικό και το μέλλον του θα καθοριστεί αναλόγως. Θα παίξει ρόλο ως ένα βαθμό η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι θα αποφασίσουν το αν θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είτε με τη Σταντάρ είτε με όποια άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα για την πώληση του Δανού μέσου. Για τον οποίο δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον, μιάς και πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν!



Από εκεί και πέρα, εγείρονται ερωτήματα σχετικά με το αν χωράει στο ρόστερ, το οποίο είναι ιδιαίτερα γεμάτο στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Κανός έχει ξεκινήσει πολύ ενθαρρυντικά την πορεία του στο Λιμάνι και ήρθε να προστεθεί δίπλα στους Φορτούνη, Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Μασούρα αλλά και τον Γκάρι Ροντρίγκες, που το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένος και έχει κερδίσει τον Μίτσελ με την παρουσία του, αν και παρουσιάζει πολύ συχνούς τραυματισμούς. Υπάρχει και ο Μπούτουτσι, που ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί αλλά στον Πειραιά περιμένουν ότι θα βγάλει την ποιότητά του το επόμενο διάστημα. Και φυσικά, αναμένεται να γυρίσουν από δανεισμό οι ταλαντούχοι Αγκιμπού Καμαρά και Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.