Ads Top

«Με 5 εκατ. ευρώ στον... Ολυμπιακό ο Δουβίκας!»


Εκτόξευση του Έλληνα φορ στο εξωτερικό και οι φήμες για επαναπατρισμό..

Η "εκτόξευση" του Έλληνα επιθετικού και τα σενάρια επαναπατρισμού! Πώς κατάφερε ο νεαρός άσος να πάρει φανέλα βασικού στην Ουτρέχτη, οι πρώτες πληροφορίες για το μέλλον του και γιατί μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να τον δούμε σύντομα στη Super League.




Τάσος Δουβίκας: Την αποθέωση βιώνει από ιταλικά και ολλανδικά Μέσα ο Έλληνας άσος για την "εκρηκτική" παρουσία του με την φανέλα της Ουτρέχτης, ειδικά μέσα στο 2023, καθώς είναι σε πολύ καλή φόρμα.

Σε 19 εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχει σκοράρει 11 γκολ, ενώ έχει και 2 ασίστ, με τον ην παρουσία τού 23χρονου επιθετικού να εκθιάζεται από την ιταλική  "Corriere dello Sport" - Γεγονός που δείχνει ότι στη γειτονική χώρα ίσως υπάρχει ενδιαφέρον για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τo sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Πετρή, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ολλανδικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον 23χρονο άσο. 



Γιατί το όνομά του είχε απασχολήσει για δύο διαδοχικά καλοκαίρια το ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο υπολογίζεται στα 3 εκατ. ευρώ.


"Για αυτό παίζει βασικός ο Δουβίκας - Καμία σχέση με τον Βόλο - Κορυφή με ολλανδικό στιλ"



"Πολύ φορμαρισμένος φέτος, τραυματίστηκε ο βασικός επιθετικός τους και πήρε την ευκαιρία με τη θέση του βασικού", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τον παίκτη που βλέπαμε στον Βόλο".

Σε ποια θέση παίζει;

"Στην κορυφή σε 4-3-3, κλασσικό ολλανδικό στιλ".



Το όνομά του υπάρχει στα ρεπορτάζ τού ιταλικού Τύπου - Θεωρείς ότι μπορεί να υπάρξει μετακίνηση το καλοκαίρι;

"Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Αλλά θεωρώ ότι αν φύγει, δεν θα πρέπει να είναι για το ιταλικό πρωτάθλημα, θα τον καταπιούν εκεί".

Η περίπτωσή του είχε συνδεθεί και με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ;

"Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα, το θεωρώ πολύ δύσκολο. Άλλωστε η Ουτρέχτη θα τον δώσει στα 5 εκατ. ευρώ αν τον παραχωρήσει, ποια ομάδα από την Ελλάδα θα προσφέρει τέτοιο ποσό;".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.