Ads Top

Τα είπε όλα με 10 λέξεις: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «τελειώνει» τους influencers του Survivor All Star (Vid)


Τα είπε όλα ο Γιώργος Αγγελόπουλος με μια ατάκα..

Στην εκπομπή «Night Out» του Mega βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και απάντησε γιατί δε βρέθηκε φέτος στο Survivor All Star, τους λόγους που τον έκαναν να απέχει ως παίκτης αλλά και την εναλλακτική πρόταση που του είχε γίνει.




«Μάλλον δεν συμμετέχω στο All Star γιατί δεν είμαι σταρ. Ίσως πρώτα απ’ όλα για αυτό. Είναι ένας κύκλος που θεωρώ ότι έκλεισε για μένα. Σίγουρα με τιμάει το ενδιαφέρον της παραγωγής κάθε χρόνο, το να θέλει να συμμετέχω ως παίκτης και το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά δεν είναι κάτι που είναι για να ξαναγίνει κατά τη δική μου άποψη. Είναι και μια απόφαση συνειδητή να μην ξαναβρεθώ εκεί ως παίκτης. Συζητήσαμε βέβαια με τις παραγωγές κάθε έτους να συμμετέχω κάποια στιγμή ως παρουσιαστής, δεν είχε τύχει. Τότε που το συζητούσαμε μετά από το δεύτερο, εκεί στο τρίτο περίπου που ήταν να γίνει πράξη αυτό, ήταν μια κουβέντα που είχε πραγματοποιηθεί. Βλέποντας και την εξέλιξη του παιχνιδιού, επειδή σίγουρα μειώνεται ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός των παικτών, θεωρώ ότι δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω.



Tο να ξαναμπείς κάπου, χωρίς να μπορείς να είσαι αυθόρμητος και για άλλους λόγους, είναι κάτι που δεν θα επέλεγα εγώ. Δεν ήθελα ποτέ να δω το παιχνίδι αυτό σαν δουλειά. Σίγουρα ο κάθε παίκτης, που πηγαίνει εκεί, πηγαίνει για τους δικούς του λόγους και είναι σεβαστό όπως είναι σεβαστό και από μένα το να μη θέλω να συμμετέχω ως παίκτης ξανά. Το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου πολύ αγωνιστικά, όχι τόσο με την ριάλιτι μορφή του, συν ότι έχω κάνει κάποια πράγματα και έχω προχωρήσει σε κάποιους τομείς επαγγελματικούς που δεν μπορεί να συνδυαστεί κιόλας».

Κλείνοντας τόνισε ότι κάνει τον απολογισμό του και όπως λένε στη Σκιάθο για την «ταμαχιά», να θες δηλαδή συνέχεια πράγματα, ο ίδιος δεν τη θέλει και προτιμά να ευγνωμονεί τον Θεό που κατάφερε και συμμετείχε στο πρώτο Survivor και να το αξιοποιήσει με κάποιον τρόπο μελλοντικά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.