Ads Top

«Περαστικά στην παραγωγή...» - Ο Άρης Σοϊλέδης «τελειώνει» σε 1 λεπτό το Survivor All Star


Η αποκάλυψη του Σοϊλέδη που θα συζητηθεί και αφήνει έκθετη όλη την παραγωγή και τον ΣΚΑΪ..

Και επίσημα εκτός Survivor all star είδαμε, πως είναι ο Άρης Σοϊλέδης, καθώς μπήκε σε άλλο παιχνίδι, όχι μόνος αλλά μαζί με τη σύντροφό του, τη Μαρία Αντώνα φέρνοντας λοιπόν τα πάνω κάτω στο J2US από το πρώτο κιόλας live.




Να τονίσουμε εδώ, πως ο ποδοσφαιριστής ήταν στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο με τον ίδιο να φτάνει ένα βήμα από το να σηκώσει την κούπα, αφού τον είδαμε στον τελικό, που γυρίστηκε στο Γαλάτσι.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που έκανε ο Σοϊλέδης στην κάμερα του Super Κατερίνα την Τετάρτη 22/2 σχολίασε τη συμμετοχή του στο μουσικό show, αλλά δίστασε να κάνει και τα αιχμηρά του σχόλια σχετικά με το Survivor all star και την παραγωγή, που δεν το έκανε καν πρόταση για το παιχνίδι, όπως είπε.


Τα αιχμηρά σχόλια του Άρη Σοϊλέδη για το Survivor all star





«Ένιωσα λίγο περίεργα, γιατί δεν έχω ξανανέβει στη σκηνή, δεν έχω ξαναπιάσει μικρόφωνο. Θεωρώ ότι τα πήγα καλά για πρώτη φορά» ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης για την πρώτη του εμφάνιση στο φιλανθρωπικό show του Alpha. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου να το κάνει αλλά όταν μου έγινε η πρόταση είπα: γιατί όχι; Αφού δεν θα πεινάμε και θα είμαστε καθαροί, ας το δοκιμάσουμε κι αυτό.

Έχει κλείσει το θέμα με το Survivor, διότι για να πάω στο J2US έπρεπε ούτως ή άλλως να μιλήσω με την Acun Medya, γιατί υπήρχε το συμβόλαιο του ενός χρόνου.



Εάν η Ελευθερία θεώρησε ότι αυτό είναι το σωστό, καλά έκανε. Εμένα δεν μου άρεσε σαν εικόνα της Ελευθερίας, επειδή την αγαπώ. Σίγουρα στεναχωρήθηκα που δεν είχα έστω μία απάντηση γιατί δεν είμαι μέσα αλλά η παραγωγή επέλεξε να το κάνει λιγότερο αγωνιστικό. Όταν πεινάς και έχεις να μιλήσεις με τους δικούς σου 4 μήνες, οποιοσδήποτε θα έψαχνε για φαγητό. Τώρα αν αυτός είναι ο λόγος που φέτος δεν με πήραν, περαστικά στην παραγωγή, γιατί φέτος έγιναν χειρότερα», κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.