Ads Top

«Με τον Κωνσταντίνο έχουμε αποφασίσει να...»: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει την αλήθεια για την σχέση της με Βασάλο (vid)


Τι έκαναν όταν δεν έγραφαν οι κάμερες - Τέλος τα ψέματα και οι φήμες - Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε την αλήθεια για την σχέση της με τον Βασάλο

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, μια αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε η αλήθεια είναι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας, την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και ήταν άκρως αποκαλυπτική τόσο για το παιχνίδι όσο και για προσωπικά της ζητήματα.




Με αφορμή το πολυσυζητημένο ειδύλλιο ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Μάριο-Πρίαμο και τα επίμαχα πλάνα που κυκλοφόρησαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Η Καρολίνα δεν έχει αναφέρει ποτέ τον Μπο on camera μέσα στο παιχνίδι. Εγώ τον Κωνσταντίνο τον αγκάλιαζα πίσω από τις κάμερες».

«Κι εσύ μ’ έχεις τρελάνει, απάντησε! Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη. Πες ναι ή όχι, κακό είναι;» βρήκε την ευκαιρία να της πει η Φαίη Σκορδά, αναφερόμενη στη φημολογούμενη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.



«Να μη σε νοιάζει» της απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με προφανή αμηχανία και συμπλήρωσε: «Εμείς δεν θέλαμε να προκαλέσουμε τίποτα εκεί μέσα. Επειδή ξέραμε πού είναι στημένες οι κάμερες, πηγαίναμε και αγκαλιαζόμασταν από πίσω. «Καλή επιτυχία», «Να πάμε καλά», «Πώς είσαι; Πεινάς;» και τέλος».

«Κάτσε λίγο, δεν θα με τρελάνετε εμένα, τώρα που βρήκα την ευκαιρία. Τι σημαίνει αγκαλιαζόσαστε βρε αγάπη μου καλή; Πάω να καταλάβω τι γίνεται, μετά το πας αλλού. Είσαστε δύο άνθρωποι που αγαπιέστε ή ένα ζευγάρι που αγαπιέστε;» συνέχισε την ερώτησή της η Φαίη Σκορδά.

«Αγκάλιαζα και τη Μαριαλένα και τον Σάκη… αγαπιόμαστε. Τώρα… αυτό. Το επόμενο βίντεο ποιο είναι;» απάντησε αμήχανα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, προσπαθώντας να αλλάξει το θέμα της συζήτησης.



Αφού επέστρεψαν όμως από διαφημίσεις η παρουσιάστρια επέμενε κι εκείνη ανταποκρίθηκε λεγοντας:

«Νομίζω ότι είμαι εδώ για να σχολιάσω το ριάλιτι κι όχι την προσωπική μου ζωή. Με τον Κωνσταντίνο έχουμε αποφασίσει από κοινού να μην μιλάμε για τα προσωπικά μας. Θα μου πεις ανεβάζατε φωτογραφίες, story κλπ και θα σου πω εγώ οι άνθρωποι αλλάζουν εξελίσσονται. Είμαστε καλά».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.