Ads Top

Survivor - Γιώργος Αγγελόπουλος: Ραντεβού βόμβα με Ντάνο


Με ποιον συναντήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Τι του προτάθηκε, τι ετοιμάζει τελικά ο Ντάνος..

 Ο Ντάνος, ο νικητής του Survivor του 2017, κατάφερε αυτό που κανείς από τους προηγούμενους δεν μπόρεσαν! Να χρησιμοποιήσει στο έπακρο αυτή τη νίκη προς όφελός του!




Όπως είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Πρωινό μας και στη Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει υπερπροσπάθειες να βελτιώσει την προσωπικότητά του με μαθήματα υποκριτικής ακόμη και γρήγορης εκμάθησης αγγλικών αφού ήδη προετοιμάζεται για το Proficiency καθώς όλες οι ταινίες και οι σειρές που θα συμμετέχει, θα είναι στα αγγλικά και μαθαίνει διαφορετικές προφορές.

Παράλληλα όμως, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έκανε ένα ραντεβού με την εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών Barking Well Media και πιθανά συναντήθηκε με τους Κοκλώνη και Καλημέρη για ένα νέο τηλεοπτικό project, που όμως δεν είναι το J2US και στο οποίο ο Ντάνος θα είναι ο παρουσιαστής!



Προφανώς λοιπόν, ο προηγούμενος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, αποδεικνύει και έμπρακτα, ότι το ζήτημα δεν είναι χρηματικό αλλά επαγγελματικής κατάρτισης!

Ο Ατζούν μπορεί να κερδίζει στο κομμάτι της «αμοιβής» αλλά προφανώς τα χρήματα δεν είναι ικανά να φέρουν και την  επαγγελματική καταξίωση! Επίσης είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο ίδιος ο Αγγελόπουλος θέλει να «τινάξει» από πάνω του το ριάλιτι επιβίωσης. Γιατί ναι μεν τα κέρδισε τα 50.οοο ευρώ αλλά δεν έμεινε απλά στο… φάγωμα τους!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.